Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Schwalbe lastikler, garanti süreci ve teşekkürler aslı bisiklet

ilker

Forum Bağımlısı
Tepki
824
İsim
İlker
Bisiklet
b'Twin
Ocak ayında aldığım Schwalbe Marathon lastiklerimin janta yakın kısmında katman kalkması gibi bir durum oldu ve hemen Erdoğanlar Bisiklet'e aşağıdaki fotoğrafla durumu bildirdim.
IMG_20150609_112139.jpg

1 gün sonra, evet sadece 1 gün sonra Erdoğanlar ve Aslı bisiklet bana maille döndüler. Aslı bisikletten görüştüğüm beyefendi lastikteki durumu anlatan bir yazı ile ''lastik iç yüzeyinin dış yüzeyine katlanan bölümünün bitiş noktasıdır. Lastik iç ve dış yüzeyleri farklı teknolojiler ile üretildiği için birleşme noktalarında bu tür belirginlikler oluyor. Üretici firma bu görüntünün doğal olduğunu güvenlik ve kullanım açısından herhangi bir sakınca oluşturmadığını belirtmektedir. Üretici firma tarafından ürünün garanti kapsamında değerlendirilecek bir kusuru/arızası bulunmamaktadır.'' ''Fakat memnuniyetiniz için isterseniz lastiklerinizi değiştirebiliriz'' maili attı.

Aslında yaklaşık 2000km yapılmış, ülkemizin bozuk yol şartlarına maruz kalmış ve kullanıcı hatasına çok açık bir ürünün değiştirileceğini düşünmüyordum ama gerçekten çok hızlı bir şekilde yani ben eski lastiklerimi gönderdiğim gibi yenileri elime ulaştı.
IMG_20150615_101038.jpg
Erdoğanlar Bisiklet'ten görüştüğüm yetkili de süreç uzarsa kendilerinin hiç bekletmeden yeni lastik gönderebileceklerini belirtmişlerdi onlara da teşekkür ediyorum.

Tüm bunların bir kaç gün içinde hızlıca gerçekleşmesi ve mail ya da telefonla görüştüğüm kişilerin iyi niyetli ve nazik yaklaşımları genelde alışık olmadığımız bir durumdu. Bu yüzden sizlerle de paylaşmak istedim.

Scudo
demek ki öncelik olarak erdoğanlar bisiklet tercih edilebilir.

İnternette alışveriş yaptığım bir yer. Başarılı ve güvenilir buluyorum bende bu mağazaları

çok güzel ya benim :D scwalbe smart sam olması lazım aşırı patlıyor ya..

@aziz otkur Sizin lastiklerinizi de garantiden 2 kere değiştirip, sonunda başka lastiğe geçen bir arkadaşım var. Sanırım onun da yanakta çatlamalar olmuştu.

@ilker Çok patlıyor ya lastik kalitesiz sanırım geçen gün kösesinden cam batmış hiç korumuyor ya Var arkadaşım 6 aydır bir kere bile patlamadı ama benim ohoo aldıgım ilk haftası tel girdi patladı

Lastiklerinde bir raf ömrü vardır belkide bu sorunlar eskimiş olmasından kaynaklı olabilir.

erdoğanlar bisiklet on numara beş yıldız! her alışverişimde çok ilgililer. hemen kargoya veriyorlar.

Ayni urunu yurt disindaki sitelerin iki katina satiyorlar o kadar da olsun bi zahmet

Erdoganlar 'dan son alışverişim schwalbe iç lastik oldu. Ürün ertesi günü elimdeydi sağolsunlar. Ama 5-6 yerinden delik, tükenmez kalemle işaretlenmiş ,kutusu rezil bir şekilde yıpranmış haldeydi ürün. Bu lastiği yedek iç lastik olarak almıştım ve yanımda 1ay boyunca taşıdım. İmkan ve ihtimal vermedim ki bir tüccar bu kadar özen ,saygı ,dikkat fakiri olacak.
daha önce kendilerinden yaptığım 3 alışverişte sorun yaşamamıştım .hatta forumdaki olumsuz bazı yorumlara karşı kendilerinden memnuniyetimi belirtmiştim. ama sonrasında olan bu. 1000 alışverişin 1000 inde de olmaması gereken bu durum sonrasında alışverişleri kesmiş bulunuyorum.

Şimdi olur böyle şeyler yorumlarını yapacakları duyar gibiyim, belirtmek gerekir ki olmaz böyle şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@fahritus Belki fakat biraz ağırdan alsalar belki tatilde bisikletsiz kalacağım. Bunun maddi degeri de 50-100TL ile ölçülmez.

Merlincycles'a buna benzer bir mail atsam mı acaba :) Bu arada Erdoğanlar'dan fiyat konusu hariç gayet memnunum. Eğer kendileri şu an bu yazılanları okuyorsa "e be kardeşim. Euro aldı başını gitti. Kuru sabitlesene. Nedir bu aç gözlülük" diyorum.

Değişimi yapan kim onu anlamadım, erdoğanlar mı? yoksa aslı bisiklet mi?

@Taner James arkadas lastigi aldigi erdoganlara mail atiyor onlarda distributor olan asli bisiklete yonlendiriyor. Degisimi asli bisiklet yapiyor. Ama erdoganlarda, asli bisiklet degisim islemini uzatirsa biz yenisini gonderelim diyorlar.

@ismail.yüksel

Tamamdır, teşekkür ederim. Malzeme alırken dikkat ederiz.

Bende Teşekkürlerimi Sunuyorum Buradan Aslı Bisikletin İlgisine.Çatlak Olan Sedona 325 Biskletimin Lastiklerimi Ücretsiz yenilerini Elime Ulaştırdılar

Dosyalar

• IMG_3786.JPG
    IMG_3786.JPG
    60,4 KB · Okunma: 14
Yeri burası mi bilmiyorum ama benimde schwalbe lastiğim yarıldı ve Asli bisiklete mail attım. Bir hafta sonunda dönüş olmayınca Asli bisikletin sirkecideki yerini aradım telefonu açan adam hafif bezgin bir tavırla o mail adresine bakmiyoruz ben sana bitane daha mail adresi vereyim oraya at dedi. Fotografları ile beraber attım ve hala geri dönüş olmadı. Araya bayram tatili girdi diye biraz daha bekleyeceğim. Eğer attigim mailden cevap gelmez ise nasıl bir yol izlemeliyim? IMG_5431.JPGIMG_5436.JPG

Dosyalar

• IMG_5435.JPG
    IMG_5435.JPG
    1,6 MB · Okunma: 21
@Samsam Durano mu? Nasıl gerçekleşti?

Lugano abi. Bisikleti arabanın bagaja koydum sonra yolda seyir halinde giderken yüksek bi sesle patladı. Bisikletin üstünde değildim çok şükür.
Lastik basıncı olması gerektiği gibiydi ve 3 gün önce hava basmıştım en son.

Geri