Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Schwalbe marathon plus tour

Güncemden

Forum Demirbaşı
Tepki
429
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar almanyadan sipariş verdiğim lastiklerim bugün geldi. Beni takip eden arkadaşlarım tura hazırlandığımı biliyorlar bende hazır birçok ürün alıyorum bunların incelemesini yapayımda biraz yararım dokunsun istedim.
İlk incelemem: Tubus disco arka bagaj incelemesi - BisikletForum

Sipariş verdikten tam 8 gun sonra kargom elime ulaştı. Bir önceki siparişten tecrübe etmiş olduğum üzere ptt yine kargomu açıp bakmış ama sağ olsunlar bu sefer ezip büzmemişler.

İyice araştırdıktan sonra genelde turcuların bu lastiği kullandığını gördüm ve almaya karar verdim. Önce fotoğrafları paylaşayım sonra yorumlarımı yazıcam:)

IMG_6080.JPG
IMG_6081.JPG
IMG_6082.JPG

Güzel bir şekilde paketlemişlerdi hemen çıkardım açtım gıcır gıcır lastikler. Aynı zamanda birde basınç ölçer almıştım tavsiye ederim kesinlikle hiç hava kaçırmadan gayet hassas ölçüm yapıyor.

Gelelim lastiklere hemen çıkardım lastiklerimi ve başladım takmaya ama lastikler o kadar sert ki biraz zorladı açıkçası ama çok güzel oldu bence lastikler 2.0 ama daha önce hiç bu kadar ince lastik kullanmamıştım çok garip geldi baya ince lastikler.
IMG_6083.JPG
Gıcır gıcır lastiklerimiz çok hoşuma gitti hemen denedim tabiki ve lastikler akıyor gerçekten çok ama çok hoşuma gitti. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.:harika:

Scudo
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Sanırım dağ bisikleti kullanıyorsunuz ve 26'' lastikler. Bende tur lastiği araştırıyorum. Lastiklerin size maliyeti ne oldu?

Kardeşim benimki de gelirse ben de ilk izlenimi paylaşacağım bakalım. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Lastikler gerçekten çok kaliteli Ben de 26x1.75 Aldım eminim hiç sorun çıkarmadan yolda akıp gidecektir.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
1.75 ILE 2.00 Arasında yuk kapasıtelerınden baska barız bır fark var mı ???

Benim bildiğim incelikleri ve yoldaki asfalta tutunma yüzeyini etkiliyor yanlissam arkadaşlar düzeltsin

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
@Hakan Boz yanında başka şeylerde aldım ama bu sitedeki fiyat artı 14€ kargo o kadar. lastikler tek satılır aklınızda bulunsun.
(link)

@Merickagantek jantınızın uyumlu olması gerekir sonuçta 2.25 lastik takabildiğiniz janta 1.0 takamazsınız
bu tablo yardımcı olabilir.
tire-rim-widths.jpg

• Beğen
Tepkiler: Merickagantek
marathon plus ve tour arasinda kac gr fark var arkadaslar lastik basina?

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Geri