Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Schwalbe rocket ron veya nobby nic tubeless kullanılabilir mi?

MAD

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Giant
Merhaba, 26'' Taban genişliği 2.25 hafif tubeless lastik bulamadım schwalbe de tubeless ready diye ifade var. bu terim için genelde uyumlu olduğu anlamına geldiği söyleniyor. Fakat güvenemedim linklerde ki ürünlerden birini alırsam sorun olur mu iç lastiksiz kullabilirmiyim? öneriler için şimdiden teşekkürler

Bu üründe tubeless ready net şekilde görünüyor

Bu uyumlumu anlamadım

Scudo
2 lastik için de belirtilmemiş, muhtemelen tubeless değildir ;)

• Beğen
Tepkiler: MAD
Merhaba konuyu Tekerlekler kısmına açmanız daha doğru olur.

Jant setiniz "UST Tubeless Ready" teknolojisine sahipse üzerinde tubeless ready yazan lastikleri , jantlarınızda tubeless olarak kullanabilirsiniz.

Bilmeyen arkadaşlar için Tube = Tüp Tubeless = Tüpsüz yani iç lastiksiz sadece dış lastik kullanılan teknolojidir.

UST teknolojisini merak ederseniz ise yandaki linkten konuyu okuyabilirsiniz : (link)

• Beğen
@Halilibrahim

Teşekkürler haklısınız forumda yeni sayılırım tekerlek kısmını görememiştim belki moderator arkadaşlar doğru başlık altına taşırlar Bu başlığı açtıktan sonra google da arama yaptım tubeless destekli schwalbe lastikleri kullanmak istersek kaçırmazlık jelini de kullanmamız gerekiyormuş mevcut jantlarım tubeless destekli sanırım jel de alırsam sorun çıkmayacak

@MAD

Tubeless ready ya da tubeless easy lastikler sivi ile kullaniliyorlar. Ben su anda rocket ron tubeless easy lastigi oyle kullaniyorum. Haftada 1 psi falan azaliyor.

Schwalbe tubess ready lastikler eski seri. Yeni seri tubeless easy olarak geciyor.

• Beğen
Bu arada, verdiginiz Linkteki rocket ron tubeless ready veya easy olarak belirtilmemis.

• Beğen
Geri