Scudo Sports

Schwalbe smart sam/smart sam plus kullananlar bakabilir mi?

Bahsi geçen lastiğin plus olmayanını kullanıyorum (27.5+2.10 mtb) yaklaşık 6 ay ve 1000 km civarında.
Ancak her ne kadar Kevlar Guard ve Alman kalitesi denilsede defalarca patlamış ve beni yolda bırakmıştır kendisi
üstelik patlak sebebi çivi,cam vs. değilken ,sıradan dikenlerde bile. Ayrıca sıvılı iç lastik kullanmama rağmen yapmıştır bunu.
Kısaca önermem yol tutuşu iyi olabilir ancak bu yeterli değil tüm yol şartlarında sizi yolda bırakmayacak ,zırh seviyesi
yüksek bir lastik almanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Scudo
Merhaba,

bende Rubena Scylla Sport 26x2.1 var. Aşındı artık.

Güzergahım maltepe bostancı sahil + ara yollar + asfalt + kaldırım.

Rubena mın diş yapısı ile bu smart sam in dişli yapısı hemen hemen aynı. Schwalbenin fiyatı 2 kat fazla.

Sizce arada dünyalar kadar fark var mıdır? Değer mi almaya?

Schwalbe marathon plus (düz tip dişli) bakmıyorum, kendimi sanki fazla dişli yapısı olan lastikte daha güvenli hissediyorum gibi geliyor.

NOT: Ağırlık konusu önemli değil benim için. e-bike var zaten.

Dun chainreaction dan almis oldugum smart sam plus lastiklerim geldi. Asfalt arazi istiyorsan tavsiye ederim. Akışı mükemmel.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese iyi günler. Model bisikletimin üstünde 29×2.25 dış lastikler var arka lastik iyi kabaklaştı ve değiştirmeye karar verdim.Ama özellikle lastik konusunda hiçbir bilgim yok.Fakat bir-kac araştırmadan sonra bu schwalbe smart sam plus 'ın 6 mm zırhlı modelini buldum. Öyle çok fazla arazide gezen biri değilim. Genellikle şehir ici ve asfalt da sürüyorum bisikletimi.Şimdi bir sorum olacak bu schwalbe smart sam plus iyi bir lastik mı yoksa başka marka ve modellere bakmam gerekir mı?

Geri