Kerem Gürgüt
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- Bisiklet
- Amoeba
Lastik patlamasından çektiğim için bende bu lastiklerden aldım, smart sam 29x2.25. Yalnız lastiğin viraj performansını hiç beğenmedim. Çabuk bırakıyor kendini kaza yapıyordum. Cst Jack Rabbit lerle bisikleti gerek asfalt, gerek parke zemin , gerekse bozuk zeminlerde çok zorluyor yatabildiğim kadar yatıyordum hiç kayma olmuyor güven veriyordu. Smart sam hiç güven vermedi pişman oldum. Bu sabah ilk denememde 4 kaza tehlikesi atlattım. Acaba lastikler sıfır diye mi böyle? Yoksa tutuş Jack rabbitten kötü bir lastik mi? Ayrıca lastik sessiz, bazıları sevebilir ama ben sevmedim. Jack Rabbitlerin uğultusu hoşuma gidiyordu. Zırhlı diye aldım ama pişman oldum şuan. Hiç tutmuyor lastik.
Merhaba,bu sene Nisan ayında bike 24 sitesinden bir çift smart sam plus satın aldım.O günden beri yaklaşık 1000 km üzerinde yol yaptım.(Sıcaktan çıkamıyorum 😁)Buranın coğrafyası bol yokuşlu 45-50 km ile çok virajlı iniş gerçekleştiriyoruz.Ben hiç kayma hissi yaşamadım bu güne kadar.Lastik patlamasından çektiğim için bende bu lastiklerden aldım, smart sam 29x2.25. Yalnız lastiğin viraj performansını hiç beğenmedim. Çabuk bırakıyor kendini kaza yapıyordum. Cst Jack Rabbit lerle bisikleti gerek asfalt, gerek parke zemin , gerekse bozuk zeminlerde çok zorluyor yatabildiğim kadar yatıyordum hiç kayma olmuyor güven veriyordu. Smart sam hiç güven vermedi pişman oldum. Bu sabah ilk denememde 4 kaza tehlikesi atlattım. Acaba lastikler sıfır diye mi böyle? Yoksa tutuş Jack rabbitten kötü bir lastik mi? Ayrıca lastik sessiz, bazıları sevebilir ama ben sevmedim. Jack Rabbitlerin uğultusu hoşuma gidiyordu. Zırhlı diye aldım ama pişman oldum şuan. Hiç tutmuyor lastik.
Bendeki smart sam k guard 3 abi, 29x2.25. Galiba eski nesil ve en alt seviye lastik. Markaya güvenerek aldım pişman oldum. Sizin memnun kalmanıza sevindim 👍☺️ Smart sam k guard düşünenler varsa başka marka model tavsiye ederim.Merhaba,bu sene Nisan ayında bike 24 sitesinden bir çift smart sam plus satın aldım.O günden beri yaklaşık 1000 km üzerinde yol yaptım.(Sıcaktan çıkamıyorum 😁)Buranın coğrafyası bol yokuşlu 45-50 km ile çok virajlı iniş gerçekleştiriyoruz.Ben hiç kayma hissi yaşamadım bu güne kadar.
hocam bu schwalbe ve continentalin ismi var. akıcılığı çok iyi falan diye reklamı yapıldığı için bize göre olduğunu düşünüyoruz ama hobi kullanıcılarına hitap etmiyor. cst ve mitas gibi markalar dayanıklılık konusunda daha iyi bence hobi kullanıcıları için. benim dağ bisikletinde cst c1820 var oldukça iyi, yol tutuşu da güzel tavsiye ederim. fitnes bisikletimde mitas'ın flash antipuncture 700x32c lastiği var o da baya sağlam. daha önceden conti 4000s ii den dilim yandı o yüzden conti, maxxis ve schwalbe gibi bilindik lastik markalarına bulaşmıyorum. temiz yollar için üretilmiş yumuşak hamurlu performans lastikleri bunlar, kısa ömürlüAbi teşekkür ederim, bendekiler 29X2.25 Smart Sam K Guard Level 3 diye geçiyor. Tutuş konusunda Jack Tabbit ile aralarında çok fark var. Bir de sessiz bir lastik. Genel olarak henüz çok kısa sürmüş olsam da ben beğenmedim bu lastikleri. Sanırım kenar dişleri çok sık aralıklı olmadığı için tutuş kötü, Jack Rabbitler çok sık disliydi ve aynı ölçülerde olmasına rağmen çok daha geniş ve heybetli görünüyordu. Genel olarak pişman oldum ben. Gitti 900tl.