Uğur Ece
Daimi Üye
- Tepki
- 30
- Bisiklet
- Kron
merhabalar. yol bisikletimde schwalbe ultremo r1 yol lastigi bulunuyor. simdi benim arkadasim yol bisikleti aldi sari kadrolu ve diyor ki lastikleri bana satacaksin. ben de yakin zamanda buyuk bir bisiklet aksesuar - ekipman alisverisi yapacagim ve kafamdaki renk mavi, butun alacagim urunler mavi renk olacak. simdi ben bu lastikleri arkadasa satayim, ustune de ekleyip mavi yanakli bir dis lastik alayim diyorum. acak su an ki lastiklerim (bildigim kadariyla) cok iyi ve yeni alacagim lastigin de bundan asagi seviyede olmamasi gerekir. ha profesyonel bir yol bisikleti kullanicisi degilim, daha alt seviye bir lastik taksam belki farki da anlamayacagim ama yine de en az bunun kadar iyi olsun yeni lastigim.
onerileriniz nelerdir? marka takintim yok, schwalbe, continental, michelin, vittoria vs her marka lastik olur. tabi sadece en az simdiki kadar iyi bir model olmasi yetmiyor, mavi renk secenegi de olmali
yurtici - yurtdisi farketmiyor, onerdiginiz urun sadece yurtdisi sitede varsa ya da daha uyguna geliyorsa (ki biraz baktigim kadariyla tr sitelerde fiyatkar fahis) yurtdisindan da siparis verebilirim sikinti yok. ha bir de, butcem 140-150 tl (su anki lastikten gelecek tutarin ustune ekleyecegim miktar degil, lastigin tutari fiyat). simdiden tesekkurler.
onerileriniz nelerdir? marka takintim yok, schwalbe, continental, michelin, vittoria vs her marka lastik olur. tabi sadece en az simdiki kadar iyi bir model olmasi yetmiyor, mavi renk secenegi de olmali
yurtici - yurtdisi farketmiyor, onerdiginiz urun sadece yurtdisi sitede varsa ya da daha uyguna geliyorsa (ki biraz baktigim kadariyla tr sitelerde fiyatkar fahis) yurtdisindan da siparis verebilirim sikinti yok. ha bir de, butcem 140-150 tl (su anki lastikten gelecek tutarin ustune ekleyecegim miktar degil, lastigin tutari fiyat). simdiden tesekkurler.