Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Schwinn Cruiser Bisikletler

Scudo
Özel ileti gönderemediğim için buradan sormak zorunda kaldım, umarım rahatsızlık vermiş olmam.

Çekiliş başlığı, çekiliş tamamlandıktan sonra sürekli orada kalacak mı? Adımı soyadımı yazacağım sonuçta, merak ettim.
 
Zaten normalde kullanıcı adınızın bile ad soyad olması gerekiyor. Burası bir aile ortamı. Kimse kimseden bir şey saklamıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Ortaç
Kız olsaydım kesin alırdım :)
 
Bisikletin Cruiser modelleri olmuş, pembe benim de çok hoşuma gitti.:D
 
Türkiye'de niye kullanılamasın, anlamadım. Milletin dalga geçeceğini düşünseydik şimdi formayı-taytı geçtim, hiçbirimiz kask ya da üzerimizde en az farkedilen eldiveni bile takıyor olmazdık.

Ayrıca seçim, zevk ve amaç meselesidir. Bence tip olarak gayet güzel duruyor. Kullanım amacına uyanlar varsa, -ki ben şahsen hep bir düz yolda turlamalık bisikletim de olsun MTB'nin yanında istemişimdir- onlar için de gayet güzel bir seçim olacaktır.
 
Pembe olanını , kumaş pantolon üstüne gögüs kıllarını açıkta bırakan turuncu gömlek giymiş bir abimizin bakkala sigara almaya giderken kullanması komik olabilir :D. Onun dışında sahilde gezmek düz yerlerde kullanmak için gayet şirin :).
 
bence harika kadrosu var :) sanki diger bisikletlere sizde bisikletmisiniz :) dercesine duruyor
 
Arkadaşlar bu bisikletleri Emek-Delta görme şansına sahip oldum. Siyah renkli olan kırmızı jantlarıyla çok karizmatik duruyor. Bence en değişik yanları, kadrodaki bardaklıkları. ( tam amerikan tarzı - resimlerde belli olmasa bile ) Bu sayede amaçlarını hemen belli ediyorlar: Konforlu geziler! :D
 
içlerinde bitanesinde vites sistemi kullanılmış bütün nostlji bozulmuş öbürleri harika :)
 
yokmu bana bu rüyalarımı süsleyen spark bisikletimin bile önüne geçen cazibeli bisikleti bulacak bir bisikletsever :) cidden arıyorum yahu 1955 den halen bu yana yapılan bu klasiğe vuruldum ebayde yeni modellerinide eski modellerinide satıyorlar ulaş hocam bi el atsan ne olur

(link)

 
ben kullandım çok hoş bi bisiklet,yanı kullanımı o kadar rahat ki ve görundugu kadarda ağır diil fakat bu bisiklet delta da 349 euro iken ara mahalledekı bi bisikletci bana 1000 tl ye satmaya kalktı arastırdım deltada 349 euro imiş,daha sonra o ara mahalledekı bisikletçi birine 800 tl ye satmıs ,o alana geçmiş olsun dioyorum burdan,keske deltaya bi baksaymıs almadan önce :)
 
Geri