bozokaydin
Daimi Üye
- Tepki
- 155
Scott 899 ya da Scott Scale RC model 899 gramlik bisiklet kadrosunun ana ureticisini ile gorustum. Ticaret yaptigimiz ve makine satin aldigimiz bir uretici araci oldu. Bu kadrolari numune olarak 800 dolar arti tasima masraflari ile yolluyorlar. Anlamadigim bir de bu adamlar bu kadar ucuza veriyorlar hem de kar ediyorlar Scott ana uretici 800 dolara kar dahi ederken neden ana ureticiden daha fazla ucret eklemesi yapiyor? Hammadde cikisi yok, elektrik tuketimi yok, uretim asamalarinda katkisi yok ama butun bunlari yapan insanlardan daha fazla ekleme yapiyorlar. Ben de orjinal Scott RC de var birebir ayni tarttim hersey ayni renkler dahil sadece Scott cikartmasi yok.
Peki gunun birinde bu uretimi yapan firma ornegin Stark adinda bir firma kurup ayni urunleri satmaya baslarsa ne olacak. Gidisat da zaten bu yonde. DT Swiss karbon mtb jantlarini isvicre'de uretiyorum diyor ama nihai uretimin son asamisini isvicre'de yapiyorlar adamlar XCR karbon jant setinin jantlarini da cok uygun fiyata veriyorlar.
Bu ureticilerin distributorlugunu alsam su an on protokol de yaptik TR ici satis gelecek sezon da nasil olur sizce? Urunler nispeten pahali urunler ama aslinda satis fiyatlari su an TR satis fiyatlarinin en az yarisi olur.
Peki gunun birinde bu uretimi yapan firma ornegin Stark adinda bir firma kurup ayni urunleri satmaya baslarsa ne olacak. Gidisat da zaten bu yonde. DT Swiss karbon mtb jantlarini isvicre'de uretiyorum diyor ama nihai uretimin son asamisini isvicre'de yapiyorlar adamlar XCR karbon jant setinin jantlarini da cok uygun fiyata veriyorlar.
Bu ureticilerin distributorlugunu alsam su an on protokol de yaptik TR ici satis gelecek sezon da nasil olur sizce? Urunler nispeten pahali urunler ama aslinda satis fiyatlari su an TR satis fiyatlarinin en az yarisi olur.