Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott CR1 30

mertsimsek76

Aktif Üye
Tepki
104
İsim
Mert Şimşek
Bisiklet
Mosso
Merhaba forumseverler.. Scott CR1 30 (Sora setli) giriş seviyesi carbon yol bisikletini nasıl bilirsiniz? Almalı mıyım sizce? Üzerindeki setin önemi yok.. bunu belli bir süre kullanıp değiştirmek mümkün sonuçta.. ama kadro kalıcı bir değer teşkil etmekte.. ben böyle düşünüyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız.. özellikle bu kadroyu kullanan arkadaşlar var ise çok memnun olurum..

Scudo
@mertsimsek76 Scott'un en alt seviye karbon türü kullanılıyor CR serisinde.Tabii yanlış anlaşılmasın kötü olduğu anlamına gelmez, giriş seviye diye tabir edilen karbonlardan sadece.Donanım önemsiz diyorsunuz.Bu yüzden fiyatı uygunsa bence alınabilir..Sonuçta aynı kadro'nun 105'li olanı da var.Yani daha yüksek bir grupset ile kullanılabilir.Akla yatıyor gayet.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Uptown Cyclist katılıyorum abi scott gibi dünyanın sayılı firmalarından birinin en alt karbonh dahi biçok firmanın iyi -orta karbonları ayarında olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Valla ben bugun gittim bisiklete baktim.. pazarlik ettim.. isi bitirmek istiyorum.. bisiklet cok hosuma gitti.. 8.5 kg. Gibi agirligi var.. ileride 105 veya ultegra takarim diye dusundum.. tabi oyle olunca jant seti de istiyor.. onu da alir biraz daha hafifletiriz.. ama bana bu setle 1 sene temiz gider.. sonucta 6 aydir claris kullaniyorum.. bisikletin fiyati hesapli.. kacirmamak lazim diye dusundum..

@Ulaş Çavuşoğlu
Carbonda ikinci el cok guven vermiyor bana.. takinti mi nedir bilmem ama oyle maalesef..

@mertsimsek76 Karbon'da bana da güven vermiyor ikinci el açıkçası.Dediğim gibi fiyatı gerçekten uygunsa bence alınabilir çünkü kadroya para vermiş olsanız bile yine zarar etmiş olmazsınız.Zaten Claris kullanmışsınız ondan sonra Sora iyi gelir ardından Tiagra'ya gerek kalmadan 105 grupset ile topladınız mı tamamdır

@Uptown Cyclist
Ayni dusuncedeyim.. ben su anda iste kadroya yatirim yapmis oluyorum.. kadrosu guzel hosuma gitti.. seti degistirmek kolay.. biraz da kullanan arkadaslar varsa azicik bahsetseler super olur.. memnun olurum..

bknz. lapeirre sensium 100 full karbon

@mertsimsek76 @Uptown Cyclist neden güven vermiyoki sonuçta sizin benim gibi bisikletine değer veren biriyse bence hiç sıkıntı yok ;) düzgün kullanmıştır tabiiki adamla buluşup aktifpedal delta gibi iyi biyere götürüp makineyi kontrol ettirmek iyi olur :)

yaklaşık 7 aydır cr1 30 kullanıyorum 1600 km civarı yol yaptım bisiklet ciddi manada güzel rahat bi bisiklet kadrosu esnek bi yapıda olduğundan sürüş keyfini doya doya yaşayabilmenize imkan tanıyor grupset şu ana kadar öyle aman aman bi sıkıntı çıkartmadı belli bisikleti beğenmişsin vakit kaybetmeden almanı tavsiye ederim

scott olsun taştan olsun bi kaç aydır ltd kullanıyorum çok çok iyi:)

• Beğen
Tepkiler: mertsimsek76
@Bilal Karaboğa
Tesekkur ederim yorumunuz icin.. henuz almadim cunku mevcut bisikletim satilmadi.. ama bisiklet duruyor ve bu sezonda cok ta gidecegini dusunmuyorum.. en azindan bir 15 gun daha bekler diye dusunuyorum.. kismetse olur.. cok begendim cunku ben kadroyu.. dediginiz gibi sora da gayet iyi.. ama 1 sene sonra alirim 105 ya da ultegra set super olur.. [emoji4]

Geri