Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Forma Ölçüleri

mustafa şan

Daimi Üye
Tepki
56
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar scott forma almak istiyorum ancak ölçüleri nasıldır bilmiyorum 170 boyum var 70 kiloyum şuan üzerimde s beden mavi polo tişört var tam oturuyor formam olmadıgı için bu örneği verdim hangi beden almalıyım bir de bisikletimle uyumlu almak istiyorum önerilerinize açığım

şu ayarda bir forma istiyorum sizce bana gider mi
http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/1/3/1399-4454-full-1399-0-full-215317_blue-66-66.jpg

Scudo
forma kalıpları dar olduğu için muhtemelen m olacakdır

@ferhat köse

anladığım kadarıyla bel ölçüsü ile değerlendiriliyor crista iliaka kemiklerinden çevre ölçerek bakacağız değil mi kemiğin Türkçe'sini hatırlayamadım ama bir de erdoğanlar bisiklet orijinal satıyordur değil mi

Erdoganlar tabiki orjinal satiyor googla scoot size chart yazip gorsellerde aratirsan pek cok resim goreceksin sadece bel degil tum olculeri yazan grafikler var.Ayrica erdoganlarda siparisi vermeden telefon ile hem stok durumunu hemde boy kilo bilgini soylersen yardimci olacaklardir.

• Beğen
Tepkiler: mustafa şan
scott formaları fit kesim oluyor. Eğer bel çevreniz çok ince değilse ve karın bölgenizde kas yerine göbek varsa :) normal giydiğiniz bedenden 1, ya da duruma göre 2 beden büyük almanızda fayda var. Bu tamamen karın çevresine bağlı bir durum. Örneğin 170 boyundayım 74 kiloyum, Kışın içine uzun kollu forma vs. giydiğim için bana scott windstoper xl beden oldu. Sadece forma giyersem l beden olabilir diye düşünüyorum. Ama tekrar söyleyeyim göbek önemli bir etken.

@Murat Uluoğlu

Murat Abi göbek yok da göbekcik var normalde s-m arası giyiyorum m alsam olmaz mı ki bel de ince diyemem :)

M benden belki olabilir ama ben garanti olması açısından l beden olsun derim. Ben çok dar formayı tercih etmiyorum, eğer fit bir vücudun yoksa formanın göbek kısmı çok gergin duruyor.

o zaman ilk mesaja koyduğum mavi formayı alayım zaten L bedendi

Geri