Scudo Sports

Scott karbon kadro kırığı

Scudo
@nbacıshaquılle Sorunun çözümünde yardımcı olabilecek bir şeyin eksikliğinin nedenini öğrenmek için sordum. İnsan bisikletin seri numarasını neden yok eder, anlam veremedim.

@Berk Karaca bence o kisim alt borunun yarisina ve ya kadronun aynakolun oraya kadar olan ince kisim kesilerek yenisi ile degistirilebilirse ancak tamir olur.

Ya da oraya herhangi bisey bile kaynatilabilir o deligin olmasi sart degil diye biliyorum buyuk yarim ay seklindeki delige tekerlek girisn yetr.

Kadro bölümleri ayrı ayrı satılmadığı için çeki borusunun yenisinin bulunup değiştirilmesi imkansıza yakın bence. Ancak aynı kadronun başka yerinden kırık olanı varsa ondan kesilip alınabilir ama onu bulmak daha da zor bir ihtimal. O deliğin olması gerekli çünkü aktarıcı oraya monte ediliyor. Kırılan parça da elde olduğuna göre bu işlerde uzman birinin reçine ile yapıştırması mümkün diye düşünüyorum.

@Berk Karaca kadro kulagi yok mu bu modelde olsa demekki kulak mi kirilcakti
Tekrar edit anladim simdikulagin deligi de o deligin ustune geliyormus.

beyler başka bi kadrodan kesme falan gibi işler karbonfiber kadrolarda imkansız. kıyafet gibi bişey o, örgülerden oluşuyor. haliyle örgüler de birbirine kaynamayacak hiçbir zaman. tamirat başka şekillerde mümkün olabilirdi (bayaa kaba oluyor) ama o kırığın olduğu yerde ince bir işçilik yapılamaz. marintek'i elden geldiğince zorlamak gerekiyor.

@Efe Yamac Yarbasi kadro omur boyu garantili ama adamlar umursamiyor bile ise bakin hem kirilcak kadro uretiyorlar yok iste karbon alu dan 13 kat daha dayanikli hem de kirilinca kabul etmiyolar aklima sey geldi sony ve samsung telefonlarin su gecirmez olanlarinda eger suya duser de bozulursa telefon garanti altinda degildi ona benzemis bu

Amaç sadece tamirat ise kesip yapıştırma yapılabiliyor karbonda ama eski fonksiyonun kaybediyor tabii ki.

@nbacıshaquılle

eğer zincir falan atmadıysa o sırada, kaza falan da yapmadıysanız değiştirmeleri gerekiyor. gerekiyorsa yetkili merciilere şikayette bulunabilirsiniz eğer iletişime geçmezlerse. en azından yeni bir kadroyu uygun fiyat karşılığında sağlamaları gerekir diye düşünüyorum.

Bu isi belki sanayide cozebilirler iki parcayi birbirine baska bi demirle tutturabilirler belki en son sanayiye gidin artik kadro cop olacaksa da olsun dediginiz zaman

@Burak Simsek
Bi arayin, anlatın durumu. Bakalım ne diyecekler.

Varmı bir gelişme? Esbike bildiğim kadar şehrin mtb yarış takımı ve kendi tamirlerinide yapıyorlar sitelerinde iyi olduklarını söylüyorlar forumdan başka tamir yaptıran varmı bilmiyorum belki Ferhat Köse'nin bilgisi olabilir.

Geri