Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Scott Metrix 20 2020 nasıl bir bisiklet? Şehir/Tur/Gravel olarak kullanılabilir mi? Tavsiyeleriniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@ghostt Teşekkürler. Geçen yıl bikeandoutdoordan almıştım 7bine

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Herkese keyifli forumlar arkadaşlar. Scott Genius 40 bisikletim ile bugün düz yolda arka Shock kilitli şekilde giderken önüme aniden bi aracın atlamasindan dolayı anibir manevra ile kendimi yoldan atip banketten aşağıya doğru uçtum. Banketin aşağısı aşırı bozuk olduğu ve shock kilitli olduğu için kadro çok fazla darbe aldı,arka teker mili rubleyi tutan somonun yiv kısmından kırıldı ve Shock un kilidini actigim zaman Shock da hiç hava yokmuş gibi iç bacak en dibe kadar giriyor kadronun ana bobin pivotu sele borusuna kadar yaslanıyor fakat kilitleyince havası tammış gibi iç bacak en yukarıya çıkıyor.

*Jant setim mavic crosstrail göbek milimi bildiğimiz 130*9mmlik rulmanlı mil ile değiştirsem uyum sağlar mi?

Ve daha önemlisi Shock 'da hava kaçağı olsa veya shock patlamış olsa kilitlendiği zaman iç bacak en üstte mi kalıyor?

Profesyonellerin yardımlarını bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba 2019 Scott metrix 10 Bisikleti nerden bulabilirim?
buradaki bisiklet

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak,
Bisikleti sabit durumda gidonu sağa ve sola çevirdiğimde kadro içinden geçen kablolardan ses gelmekte. Daha önce başına gelen oldu mu? Nasıl bir çözüm bulabilirim bu soruna.

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak,
Bisikleti sabit durumda gidonu sağa ve sola çevirdiğimde kadro içinden geçen kablolardan ses gelmekte. Daha önce başına gelen oldu mu? Nasıl bir çözüm bulabilirim bu soruna.
Bende de var aynı durum kabloları gerince azalsa da yine oluyor. Artık çok takılmıyorum alıştım .

• Beğen
Tepkiler: Osman Bayraktar
@Engin YAĞIZ Öncelikle merhabalar. Bisikletinizin grup setini ve kullanırken tecrübe ettiğiniz artıları ve eksileri yazar mısınız zahmet olmazsa? Bir de Scott firmasının, Türkiye distibütörü hangi firma acaba?

@SpirituaL Boyunuz, iç bacak boyunuz ve kadronunuzun boyunu öğrenebilir miyim? Pek anlayamadım bu Scott'larin ölçümlerini.

Geri