Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhabalar, ben Kaan. 13 yaşındayım. Scott Metrix 30 kullanıyorum ancak Ağustos ayında bir kaza yaptım. Yokuş aşağı hız denemesi yaparken motorsikletle kafa kafaya çarpıştım- sayaç 62 kmh gösteriyordu- Ben çok hafif atlattım, motosikletin aynası kırıldı. Neyse, o zamandan beri bisiklet çok sorun çıkarmaya başladı. Kaza günü jant eğildi, yaptırdıktan sonra bu sefer jant iç lastiği deldi, yaptırdıktan 5 gün sonra yine aynısı oldu, geçenlerde yolda giderken jant telinin biri çıktı ve öyle de kaldı. TEOG derken bisikleti bıraktım. Asıl konu şu ki, ben baharda almak için flatbar olmayan ,profesyonele yakınsıyan bir yarış bisikleti istiyorum. 3200 tl ye kadar bütçem var. Ne önerirsiniz? -Şehirlerarası da kullanmayı düşünüyorum-

• Beğen
Tepkiler: gok
Bu da benimki. Bakın bu yaz sonu pert olmadan önce onunla ne kadar mutluymuşuz...

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    73,5 KB · Okunma: 112
  • image.jpg
    image.jpg
    110,8 KB · Okunma: 118
Aranıza yeni katıldım 30 yıl sonra padal çeviribilmek gerçekten çok farklı hisler uyandırıyormuş :) Bu gun 2015 Scott Sub Sport 30 aldım bir kaç dakikalık bir de sürüş yaptım ki tam bir heycan fırtınası :) En yakın zamanda fotolarınıda paylaşıcam inş ...

abi bu forumda bitek scott,cube,salcano,canyon tayfası mı var hani ghost lapierre fuji bilmem ne bunların hayranları,açtıkları konular :) diğer markalar çok hareketsiz valla. başlığı açan yardırıyor haberiniz olsun :)

Merhaba,
Scott Metrix 40 ile Sedona 345 arasında bir tercih yapsanız hangisini seçerdiniz? Scott hakkında pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim.

@erphan
Benim toplayamadığım scott s30'u sen toplamışsın sadece campagnolo sistem düşünüyordum ama jantlar aynı olacaktı parasal nedenlerden dolayı şuan bisikletim satılık =) demek ki toplasaydım böyle olacaktı

@Recep Volkan ÇETİNCEVİZ
bendeki kadro açısı farklı, alın borusundan anlayabilirsiniz. buarada, ben, toplamadım... sadece kadroyu değiştirdim. evvelce açtığım konularda bunu görebilirsiniz :)

https://im1-tub-tr.yandex.net/i?id=b170f6b064a6c305ac4eef3bca4e9ede&n=33&h=215&w=287

buraya 2009 senesinde koyduğum scott scale 30 mtb 'in resmi silinmiş.,30 mart 2008 'de almış idim hey gidi günler....

@erphan
kadro açısı derken kadro boyundan bahsetmiyorsun galiba bu scott s30'un diğerlerinden farkı nedir onu anlayamadım ondan sordum

Geri