Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

scott s 30

Scudo
hayırlı olsun çok güzel olmuş rengi hırçın göstermiş güle güle kullanın

Iyi gunlerde kullanin. Ben de bu siralar yol bisikletimi tamamlamaya calistigimdan, heyecan ve mutlulugunuzu anlayabiliyorum.

Agirlik da hic fena olmamis, vites-cekis sisteminiz zaten hafif. Dediginiz gibi ozellikle farkli bir jant seti ile, daha da carpici rakamlara ulasabilmek mumkun.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Recep kardeşim çok güzel bir bisiklet yapmışsın seni kutlarım özgür kardeşimin yorumlarınada ayrıca katılıyorum sram dünyada tanınıyor ama maalesef türkiyede hala yaygın değil bu da neden türkiye piyasasına shımano hakim daha ileri zamanlarda o da olacak şu an sram parçası bulmak biraz zor
saygılar
ali baba

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Güle güle kullan abi, ne zaman beraber sürüşe çıkıyoruz? :)

@Önder Tarım

sağolasın kardeşim ;hafta sonu belki manisa yapabiliriz ararım seni eğer çıkarsak ok?

evet son değişiklikten sonra hali bu ;gidon boğazı ritchey vcs oldu ve 2 ad suluk kafesi takıldı ,tekrar tarttım bugun 8.98 çıktı yine!!! demekki yeni taktığım boğaz ilkine göre kafeslerin ağırlığı kadar hafifmiş pedallar,suluk kafesleri ile 8.98 gr.

(link)

(link)

(link)

vay vay doruk bisikletten bi s30 çalışması daha. ilk aldığım günleri hatırladım ben de. sizin aracılığınızla doruk bisikletteki mustafa güler'e bir kez daha teşekkür edeyim ikimiz için de:)bu s30 kadrosuna hastayım zaten ya uzun süre ben de değiştirmem bu kadroyu... kazasız belasız diyorum size de:)

@çağrı ilter

teşekkürler sağolun sizin s 30 da çok çekici duruyor güle güle kullanın ,sizin kompenentler ne acaba?

@RECEP ÇALIŞKAN

Hocam aynen sram rival st var sadece aynakol shimano 105.

@çağrı ilter

ayna koluda rival yapsaydınız ya daha bi hafif olurdu ,şu an ne kadar kg?

Geri