Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott scale 700 rc nino edition TR

Sevgili kardeşim şimdiden hayırlı olsun. Beni giant xtc advanced SL Kara fırtına bisikletten hatırlarsın. Çok fazla forum dolaşmadığım için konunu yeni gördüm. Gianttan önceki kadro hayalim senin aldığın kadroydu. Kalpler karşılıklıymış.

Allah kolaylık versin. İyi toplamalar.

Scudo
Pek yakında bir kaç parça alıcam arkadaşlar amortisör ve fren seti önerilerinizi alalım :D :snzdglsn:

Bütçen nedir. 27.5 u çıkmadı diye biliyorum. Şu rock shox ın en üst seviye maşası var rc miydi rx miydi tersten yaylı maşa. Sonra dt swiss ve fox da iyidir. Birde ben maguradanda çok etkilendim. Sana kalmış.

Pek yakında yeni fotolar geliyor :D yavaştan ayağa kaldırma operasyonu başlıyor:krnz:

(link)
(link)
(link)

Son durum işin yarısı tamam :D :snzdglsn: vites takımı ve jant seti lastikler gidon elcik kaldı önerilerinizi alalım takipçilerden :D
(link)
(link)
(link)

@sezai arabacıoğlu

Formula r1 racing ve magura mt 8 listemde vardı aslında fakat bir arkadasımın xt 785 fren setini kullanınca shimano yapmış dedim XTR 9020 trail ice tech fren setinde karar kıldım fakat fren setim demonte halinde :D

@ezel kara

Gidon sele jant setini çok özel markalardan seçeceğim zaten yarısını tamamladım :D topladıkça heyecanım artıyor :D

ninonun kullandığı jant setinin tubelessini çok araştırdım ama jantların tanesi 3-4 bin TL civarında sanırım. Doğru hatırlıyorsam dt swiss xrc 1250 miydi öyle bişeydi. Hakkında hayırlısı olsun.

@MustafaOnderATiK dostum aklımda Dt swiss xrc 1200 carbon jant seti var birde alman tune göbekli bir jant dizdirmek var dt swiss seçmemin nedeni ratchet systemin basit ve mükkemmel kavraması yol bisikleti downhill ve tüm sahalarda dt swiss 240 s görüyorum şu an 26 jant bisikletimde fulcrum red metal xrp carbon göbekli jant seti kullanıyorum esnemezliği aktarım olarak italyanlarda yapmış diyorum zaten campagnolo yapıyor :D ama nino kardeşimizi sevdiğimden fanatiği olduğumdan DT swiss markası daha ağır basıyor :D

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@ugurbahadir Merakınıza değecek :D inanın sizden daha çok merak ediyorum :) kardeşimin yatağını üstünde duruyor aldıklarım her gün seviyorum :D

@sarıibrahim

Dostum mevcut parçaların fotolarını paylaşırsan süper olur! Biz de görelim :)

Geri