Scudo Sports

scott scale 80 kadrom kırıldı..!

Kadronun kırılma sebebi fabrikasyon bir üretim hatası olmayabilir. Catlak nokta sanki vitesin tam ustunde gibi. Bazen sert atlamalarda veya cukurlarda vites gelip de kadroya carparak kadroyu bu sekilde kırıyor. Eskiden daha fazlaydı artık shimano vitesin ustune bunu azaltmak için lastik bir parca takıyor. Eğer bu kadro bu sebebden dolayı kırıldıysa büyütecek hiçbirsey yok. Herhangibir kadro böyle kırılabilir. Nette böyle kırılmıs scale ltd'leri scale 1o'lar bolca tayvan kadro ve bazı giant modelleri var.

Saygılar.

Scudo
Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Ben 2007 Nisan ayında Erdoğanlardan scale 50 aldım 105 Kiloyum aktif olarak Ankara da patikalarda Elmadağ da ODTÜ de hoplaya zıplaya biniyorum, merdivenlerden inip çıkıyorum kadromda biyeş yok.
Scott ı olanlar korkmasın.

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
@kory

ben scott scale kadro kırdım 95 kiloyum ve resimledim diyorum.! siz hala bana scale kadroyu övüyorsunuz :rolleyes: benmi anlatamıyorum anlamadım..
sen yinede dikkat et.! sonra üzülmeni istemem..

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
@mehmetyesiloren

evet lütfü abi haklısın..kadroyu 1 yıl önce satın alırken bana hediye ettiğin elcikleri geri istediğinde.! sana gönderebilmek için 45 dakika uğraştım gidondan çıkarmak için.! ve %50 side aşınmıştı :) o elcekleri ne yaptığını merak ediyorum kendi bisikletindemi kullandın :D burada demogoji yapmana gerek yok...ben yaşadığımı burada paylaştım neden seni rahatsız ediyor.? scott satamazsan giant satarsın rahat ol ;) burada kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.! benim buradaki paylaşımımdan rahatsız olan varsa onun samimiyetinden şüphe ederim.! bir gün birinin başına kötü bir kaza gelirse o zaman kim kurtaracak bakalım sizi..! saygılar

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
Alıntı:
passenger tarafından gönderildi

1-Arkadaşlar aslında paylaşmayacaktım ama bursalı arkadaşlarım çok ısrar ettiler..paylaş herkezin bilgisi olsun bu ekonomik krizde ne sıkıntılarla alıyoruz malzemeleri diye..! bende ısrarlara daha fazla karşı koyamadım..firma yetkilileri zararımı karşıladılar sağolsunlar..umarım paylaşımımı hoş görürler

2-Teşekkür ederim MARİNTEK çok güvenilir süper bir firma.!
erdoğanlar bisiklet sayın lütfü abiye ve MARİNTEK yetkililerine sonsuz teşekkürler

3-Ben scott scale kadro kırdım 95 kiloyum ve resimledim diyorum.! siz hala bana scale kadroyu övüyorsunuz benmi anlatamıyorum anlamadım..

4-Burada demogoji yapmana gerek yok...ben yaşadığımı burada paylaştım neden seni rahatsız ediyor.? scott satamazsan giant satarsın rahat ol burada kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.! benim buradaki paylaşımımdan rahatsız olan varsa onun samimiyetinden şüphe ederim.!

--------------------
bilgilendirme konusu nereden nereye geldi. bence yıkıcı eleştiri yapmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
@jef

evet bencede sayın lütfü abi konuya yazdığım ilk yazıları okumamış..bana kendilerine gereken ilgiyi göstermediğimi yazmış.! iyi okursa ilgimi farkeder.!
beni bursada herkez tanır..bisikleti nasıl kullandığımıda bilirler..ne atlarım ne zıplarım.! titiz kullanırım.! buna rahmen hala lütfü abi kendini haklı çıkarmaya scale,yi öğmeye çalışıyo.! ben buna kızıyorum..adam gibi deyin kardeşim kırıldı geçmiş olsun özürdileriz deyin..bu kadroyu elime çekiç alıp ben kırmadım..ne kadar kaliteli olduğu ortada.! bazıları için kimsenin hayatı önemli değil herşey para olmuş ne kadar acı..!uff bırakın bunları yaaa sıkıldım artık başlıcam kadronuza şimdi :mad: konu kapanmıştır....!

Geri