Scudo Sports

Scott Scale 960 Avrupadan Selamlar ;)

Tepki
9
Bisiklet
Scott
(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)20141013_141244KADRO : Scale Alloy 6061 Custom Butted Superlight Tubing Tapered HT / BB 92 Bridgeless Seatstays Integ. Headset / replaceable hanger
AMORTİSÖR : Rock Shox XC 30 TK Solo Air 1 1/8" Alloy Steerer / Remote Lockout reb. Adj. / 100 mm travel
AMRTSR KUMN : Rock Shox Pop Loc
FURŞSETİ : Ritchey OE Tapered 1.5" - 1 1/8" reducer semi integ. OD 50/61mm / ID 44/55mm
ARKA VİTES : Shimano XT RD-M781 SGS Shadow Type / 30 Speed
ÖN VİTES : Shimano Deore FD-M610 / 34.9mm
VİTES KOLU : Shimano DeoreSL-M610 Rapidfire plus / 2 way release w/gear indicator
FREN KOLU : Shimano BL-M395 Disc
FREN : Shimano BR-M395 Disc 180/F and 160/R mm SM-RT54 CL Rotor
AYNAKOL : Shimano FC-M622 2-piece Design 40Ax30Ax22T
ORTAMIL : Shimano SM-BB71-41A / shell 41x89.5mm
GİDON : Syncros FL2.5 Tbar Alloy 6061 / T shape Flat / 9° / 700mm
GİDON BOĞAZI : Syncros FL2.0 6061 Alloy / oversize 31.8mm 1-1/8" / 6° angle
PEDAL : Wellgo M-21
SELE BORUSU : Syncros FL2.5 / 31.6mm
SELE : Syncros XR2.5
ÖN GÖBEK : Formula CL51
ARKA GÖBEK : Shimano FH-RM66 Disc CL
ZİNCİR : KMC X10
RUBLE : Shimano CS-HG62-10 11-36 T
JANT TELİ : Stainless Black 15G / 1.8mm
JANT ÇEMBERİ : Syncros XC / Eyelets / 32H 700: XC37 / 900: XC39
LASTİKLER : Schwalbe Rocket Ron / 2.1 50EPI Active Line
AĞIRLIK : 12,55 Kg

Scudo
güzel bisiklet. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

Kıskandım.. :) Çok güzelmiş hayırlı olsun

Teşekkürler Arkadaşlar Gerçekten Çok Harika Bir Bisiklet..
Valla kadro boyu xl diye geçiyor omu bilmiyorum :)

Fikret Hocam, eklemişsin resimleri :), hayırlı uğurlu olsun bisikletin...

Fikret Metin Bey, hayırlı olsun. Ben de Nisan ayında aynısını aldım. 1500 -1600 km yaptım. Çok memnunum. Kazasız sağlıklı günler dilerim. Saygılarımla.

Teşekkür ederim emin dostum saol. Çok zevkli bu bisikletle gezmek. Yani harbiden bisiklete bindiğini hissediyorsun.

Yaşını yeni gördüm abi, dostum falan dedim kusura bakma ;)

@Fikret Metin

sorun değil. Bu arada benim bisikletimin arka lastiğinde diş kalmadı. Bakalım sizinki kaç kilometrede slick lastik olacak. Diğer donanımı ile ilgili bir sorun çıkmadı. Kaldı ki ben bayağı hor kullandım. Deneyimlerinizi zaman içinde paylaşırsanız memnun olurum.
Saygılarımla.

çok güzel bisiklet iyi sürüşler. Fotoğraflarıda bir nevi katolog gibi çekmişşiniz

@EMİN TÖRE

Gerçekten çok akıcı bir bisiklet.
Peki ne yaptın değiştirdinmi lastiği abi? orjinal lastiğide bulmak lazım.
Tabi paylaşırım yorumları şimdilik çok iyi gidiyor hiç problem yok abi
Bu Arada ne kadara aldın abi ?

Teşekkür ederim. Çok seri ve çok zevkli bir sürüşü var tavsiye ederim ;)

@Fikret Metin

Portekizden aldım, o tarihte Türk parası olarak fiyatı 3200 liraydı. Lastikleri 2015 te değiştiririm herhalde. Şimdi zaten kış geldi. Hiç araştırıp soruşturmadım ama lastikler farklı değilse ön - arka lastiklerin yerini değiştirebilirim . Ön lastiklerin durumu iyi. Ankara' da orman içi taş toprağa ulaşana kadar da asfaltta 10 km bindiğim için lastik seçimini forumda ki üyelerden de bir fikir alır ona göre yaparız.

İyi paraya almışsın abi. Bakalım benim ne zaman ericek arka dişliler, ama lastikler ucuz burada ben kışlık lastikte almak istiyorum bir araştırmam lazım, demir dişli lastikler çok işe yarar.

Bisikletiniz hayirli olsun, güzel ve iyi secim olmus. Allah en kisa zamanda olmayanlarada nasip eder insallah. :)

Siz almanyanin neresindensiniz?

Çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın :)

@Murat Cömez

Teşekkür ederim dostum ;) Amin Herkeze Kısmet Olur İnş. Almanyada Karlsruhe'deyim ben stutgart'a yakın ;)

Çok güzel görünüyor, keyifli sürüşler.

Geri