Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Scale 970

onurTek

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Sedona
Merhabalar, mtb bisiklet almayı düşünüyorum 2015 Scott Scale 970 ağır basıyor şu an. Bu fiyatlarda daha iyi komponentler bulabilir miyim? Bu fiyat aralğında başka nasıl bir seçim yapabilirim pek bir bilgim yok. Bu bisikletin fiyat/donanım olarak ve bu konuda bilgili büyüklerim arkadaşlarım yorum yapabilirlerse çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden tüm pedal dostlarına teşekkürler.

Foto Scale 970 2015 (3).JPG scale 970.jpg

Scudo
Ghost'un Tacana 5 modelinide değerlendirebilirsiniz.

(link)

İkinci el bakmayı düşünürseniz bu fiyatlara baya güzel şeyler oluyor

Bence carraro big 1029 bakmanızı öneririm scale 970 fiyat aralaginda en iyi F/P ..

Kesinlikle scott scale 970 i alın scott scale kadroları inanılmaz ivmeleniyor donanımı yükseltme şansınız varsa scale 940 alın derim

scott gibi ismi olmasada üzerindeki donanıma bakarak bence ? bu salcano assos 40 slx

mavıc cross ride jant ile geliyor

(link)

• Beğen
Tepkiler: onurTek
Görünüşü gayet güzel bence Buda çok önemli ve bi Ürünün Alman , Amerikan veya İngiliz vb olması insanı cezbediyor ve güven veriyor

Belki hiç bi Farkları olmuyordur ama psikoloji işte adamların adı çıkmış

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve onurTek
(link)

siz insanların dediğine aldanmayın scott kalitesi başkadır.Zaten dizaynı da çok güzel ve etkileyici. eğer 2014 model düşünürseniz link attım fiyatı 1800 TL civarı donanım aynı hemen hemen lastikler farklı bir de kadro rengi farklı

Merhaba bisiklet aldınızmı acaba bende scale 970 almayı düşünüyorum

arkadaşlar hardtail olarak bugün İstanbul gibi bir yerde mümkün mertebe 4 mevsim şartlarını da hesaba kattığımızda scale serisi kalitesi dizayn ve hafifliği ile önemli bir bisiklet bence bende 700 RC modeliyle ilgileniyorum bakalım hayırlısı ama yinede fikir ve yorumlarını paylaşan arkadaşlar olursa sevinirim bu arada bence scale serisi sadece kadro açısından değilde diğer yönlerdende etkileyici gerçi bu tüm scott bisikletler için geçerli :)

Keninlikle 27.5 kadro olarak en iyilerinden birisi scale 700 serisidir scott 700 rc nino kadroset olarak aldım 1 yıl içinde toplamayı planlıyorum 899 sl 26 modelini kullanıyorum şu an tüm istediğim tepkileri veriyor kesinlikle fiyatını sonuna kadar hak eden bir firma Scott elit bir markadır

@ezel kara aynen dostum bende oldum olası scott u ayrı bir severim ama bu günlerde ktm ve cube de ilgimi fazlasiyla çekmeye başladılar hemde diyorum birazda farklılık iyidir ama ortada net bisey yok :)

Scoot bir başka dostum :)

Buda abisi scale 960

Dosyalar

• 20150816_190159_HDR.jpg
    20150816_190159_HDR.jpg
    112,3 KB · Okunma: 80
Arkadaşlar selam,

Internet'ten Scott Scale 970 sipariş verdim. Büyük ihtimalle Cuma günü elimde olur. Büyük şehre 100 kilometre mesafede yaşıyorum ve bulunduğum ilçedeki bisikletçiler motosikletçiden bozma, göbek bile değiştirmeyi bilmeyen ustalar. Sizce bunun kurulumunu iyi bir bisikletçiye mi yaptırayım yoksa kendim mi kurayım? Daha önce hiç bisiklet kurulumu yapmadım. Gidon ayarları falan standart mıdır? Kurulum, üstüne geçir, sonra alyen anahtarıyla sık şeklinde mi olacak? Yoksa vites ve frenler ayarsız gelecek, bir bilene mi yaptırmak daha iyi olur?

Eskiden olsa bu tip bir soru sormaz, basar giderdim. Şimdi bu mesafeyi gidip gelmek sırf benzini 500 lira tutuyor.

Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: everhard ve ozy361
hayırlı olsun bilen bırıne yaptırmak daha ıyı olur bence maalesef biraz daha masraf olucak yakıt olarak

• Beğen
Tepkiler: Arena
Arkadaşlar selam,

Internet'ten Scott Scale 970 sipariş verdim. Büyük ihtimalle Cuma günü elimde olur. Büyük şehre 100 kilometre mesafede yaşıyorum ve bulunduğum ilçedeki bisikletçiler motosikletçiden bozma, göbek bile değiştirmeyi bilmeyen ustalar. Sizce bunun kurulumunu iyi bir bisikletçiye mi yaptırayım yoksa kendim mi kurayım? Daha önce hiç bisiklet kurulumu yapmadım. Gidon ayarları falan standart mıdır? Kurulum, üstüne geçir, sonra alyen anahtarıyla sık şeklinde mi olacak? Yoksa vites ve frenler ayarsız gelecek, bir bilene mi yaptırmak daha iyi olur?

Eskiden olsa bu tip bir soru sormaz, basar giderdim. Şimdi bu mesafeyi gidip gelmek sırf benzini 500 lira tutuyor.

Şimdiden teşekkürler.

Aslında kurulum basit bir iş. Fakat garanti ile ilgili sıkıntı yaratırlar mı bilmiyorum, durumu anlatıp yetkili firmaya sormak lazım.
Kurulum sonrası vites ayarı gerekebiliyor , o seni zorlayabilir biraz , ama YouTube videolarına bakıp uğraşırıp onu da halledebilirsin. Yine de tabii karar senin

• Beğen
Arkadaşlar selam,

Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun yeni bisikletiniz ve rica ediyorum eğer taşımak için bisikletinizin zarar görmeyeceği bir yol bulabildiyseniz işini bilen bir bisikletçiye gidiniz.

• Beğen
Arkadaşlar selam,

Şimdiden teşekkürler.
Nerede yaşıyorsunuz ?

Geri