Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Scale 970

Mayıs ayında bende internet üzerinden Erdoğanlar Bisikletten Scott Sub Cross 20 aldım. Bende aynı durumdaydım arayıp sordum dediler bulunduğunuz bölgede Scott servisi yok istisnai bir bölgede bulunduğunuz için kurulumu siz yapsanız ve herhangi bir bisikletçiye yaptırsanız garanti bakımından sorun olmaz. Bende kurulumunu kendim yaptım, sadece pedalları iyi sıktırmak için bisikletçiye uğradım. Zaten kurulumdan kasıt ön tekeri, gidonu takmak, vites bile ayarlı gelmişti.

• Beğen
Tepkiler: Arena
Scudo
Arkadaşlar, kafama takılan tek konu gidon yüksekliği. Nispeten rahat bir pozisyonda sürmekten hoşlandığım için seleye paralel olmasını tercih ediyorum. Kutudan çıktığında gidon demiri uzun çıkıyor da sonra boya göre mi ayarlanıyor ona emin olamadım. Veya standart şekilde geliyor, daha sonra baklalar ekleyip yükseltiyor muyuz?
Nerede yaşıyorsunuz ?
Kumluca'dayım.

Arkadaşlar, kafama takılan tek konu gidon yüksekliği. Nispeten rahat bir pozisyonda sürmekten hoşlandığım için seleye paralel olmasını tercih ediyorum. Kutudan çıktığında gidon demiri uzun çıkıyor da sonra boya göre mi ayarlanıyor ona emin olamadım. Veya standart şekilde geliyor, daha sonra baklalar ekleyip yükseltiyor muyuz?

Kumluca'dayım.

Standart şekilde altta 2-3 tane 1 cm (ürün resminde 2 tane gibi görünüyor), belki bir tane de 5 mm spacer ile gelir, gidon boğazının üstüne ya da altına takarak yükseklik ayarlanır, alçak kullanılacağı kesinse gerekirse maşa kestirilir, spacer'ların yetmeyeceği kadar yükseltmek gerekirse yükseltici eklenir.

• Beğen
Tepkiler: Arena
Standart şekilde altta 2-3 tane 1 cm (ürün resminde 2 tane gibi görünüyor), belki bir tane de 5 mm spacer ile gelir, gidon boğazının üstüne ya da altına takarak yükseklik ayarlanır, alçak kullanılacağı kesinse gerekirse maşa kestirilir, spacer'ların yetmeyeceği kadar yükseltmek gerekirse yükseltici eklenir.

Öyleyse hiç kestirmeyeyim. Ne varsa kullanıp, bir süre sonra ihtiyacıma göre ayarlatayım.

Geri