ezel yeniden dönecek RC ile merak etme Tanerim Vay Recep abim ya en sonunda paylaştın bizlerle resimlerini kendi RC mi toplamış kadar oldum Bende daha farklı bir RC ortaya çıkarma peşindeyim ağırlık hedefim 8.4 kg :in:
Sevgili Recep, yorumumu kısa bulmuşsun ama fotolardaki bisiklet fazla bir lafa meydan bırakmıyor ki? ne yazayım bilmiyorum herşeyiyle süper. Kadronun kalitesi, tasarımı, renkler mükemmel. Gözüm pedallara ve lastiklere takıldı sadece. Belliki geniş platform pedalları tercih ediyorsun ama hafif titanyum milli kilitli bir pedal hiç fena durmaz, rahat 8 küsür kilolara inersin. Hazır jantların da tubeless uyumlu iken tubeless lastik tabi. Racing Ralphler ağırlıklarına göre iyiler ama agresif sürüş için bana güven veremediler ve patlamalara çok dayanıklı değillerdi. Tubeless lastik böyle bir makinede performansı ve özellikle de konforu oldukça artıracaktır. Bide tabi üstüne Scott'un RC Pro kıyafetleri de çekeceksin.. RCpro formaların tasarımlarını herzaman çok beğenmişimdir.
teşekkürler Güney abi,
yorumun gerçekten çok kısa idi,en azından yazdığına değsin abi
pedal konusuna gelince ricthey wcs pedal aldım aslında ama geri yollıcam renkleri resimdeki gibi çok güzel gelmedi.şuan pedal arayorum yakın zamanda olur.lastiklerin 1. şeçilme nedeni sadece görsellik amaçlı,halen kenarda sıfır tubless racıng ralph takılmayı bekliyor.