Scudo Sports

Scott Scale RC - Full XX

Scudo
@Taner Rona

ezel yeniden dönecek RC ile merak etme Tanerim :D Vay Recep abim ya en sonunda paylaştın bizlerle resimlerini kendi RC mi toplamış kadar oldum :D Bende daha farklı bir RC ortaya çıkarma peşindeyim ağırlık hedefim 8.4 kg :in:

harikulade bir bisiklet çıkmış ortaya beklediğine değdi bence hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile,

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
işte bunun kopyasını cıkartıcagım kısmet olursa sadece full xtr olucak :) cok guzel abicim gule gule kullan muhtesem gorunuyor

• Beğen
Recep Abi güle güle kullan güzel olmuş Allah kaza bele vermesin :in:

• Beğen
kadro bi yana diğer malzemeler bir yana....artık tek yapılacak şey hakkını vermek o kadar :D bol pedallar dilerim..kazasız , belasız ve patlaksızz....

• Beğen
Sanırım siz bisikleti zevk için hobi amaçlı topluyorsun şimdiye kadar yayınladığınız bisikletler paha biçilemez

• Beğen
@Güney Tuncer

Sevgili Recep, yorumumu kısa bulmuşsun :) ama fotolardaki bisiklet fazla bir lafa meydan bırakmıyor ki? ne yazayım bilmiyorum herşeyiyle süper. Kadronun kalitesi, tasarımı, renkler mükemmel. Gözüm pedallara ve lastiklere takıldı sadece. Belliki geniş platform pedalları tercih ediyorsun ama hafif titanyum milli kilitli bir pedal hiç fena durmaz, rahat 8 küsür kilolara inersin. Hazır jantların da tubeless uyumlu iken tubeless lastik tabi. Racing Ralphler ağırlıklarına göre iyiler ama agresif sürüş için bana güven veremediler ve patlamalara çok dayanıklı değillerdi. Tubeless lastik böyle bir makinede performansı ve özellikle de konforu oldukça artıracaktır. Bide tabi üstüne Scott'un RC Pro kıyafetleri de çekeceksin.. RCpro formaların tasarımlarını herzaman çok beğenmişimdir.

çok güzel abi yeter artık bu kaçıncı dicem her bisikletine hayran kalıyorum gerçekten :) iyi günlerde kullan

• Beğen
@Güney Tuncer

teşekkürler Güney abi,
yorumun gerçekten çok kısa idi,en azından yazdığına değsin abi:)
pedal konusuna gelince ricthey wcs pedal aldım aslında ama geri yollıcam renkleri resimdeki gibi çok güzel gelmedi.şuan pedal arayorum yakın zamanda olur.lastiklerin 1. şeçilme nedeni sadece görsellik amaçlı,halen kenarda sıfır tubless racıng ralph takılmayı bekliyor.

çok şık olmuş, kalite "burdayım" diyor. :)

cst nin 130 gr iç lastikleri mi varmış yahu?:rolleyes: yoksa bir yanlışlık mı var?

• Beğen
Geri