Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SCOTT Speedster S30

Tepki
2
Scott Speedster S30 hakkında bılgısı veya tecrübesi olan var mı? Fiyat olarak şu an ki indirimlerle bana makul geliyor, veya bunun yerine bana başka ne tavsiye edebilirsiniz?

Scudo
acaba o videoda kaç me hız yaptınız merak etim doğrusu

@Sinan Goksel

870 Euro diye duydum.1000'in üstündeydi S30 Fiyat tavanınız bu ise,Scott un alternatifi olmaz.1000 Euro'yu geçerseniz Cannondale caad 8 devreye girer.Cannondale de tartışılmaz bir markadır.Daha iyi bir kadro,daha az donanım derseniz Trek 1.2 uygun olur.Bunlar alternatifler.Bana sorarsanız 2011 scott s30 u alın.Bir ay sonra o fiyata bulunmaz.Bu arada s30 u daha önce test etmiş ve mükemmel bulmuştum.Ben scott un cr serisine kilitlendim.Seneye inşallah.

Sinan kardeş,Nisan ayının ilk haftası S30 aldım.O zamana kadar MTB kullanıyordum.Orman,Çamur,Toz,Toprak,Yağmur,Kar,Soğuk demeden büyük bir zevk alarak Polenezköy,Riva,Beykoz mevkiinde dere tepe bisiklete bindim.
Sonra ara ara Bostancı sahilinde lastiklerimi değiştirerek birkaç hafta kendimce değişiklik yaptım.
Her haftasonu evde kavga yok oran çamur yok bisiklet pis formalardan lekeler çıkmıyo .... gibi şikayetler ve S30 ikinci canavarım sahneyi aldı.Bu akşama kadar 3300km. yapmışım hafta içi roller haftasonu bostancı sahil.
Çok güzel bisiklettir.Donanım olarakta fiyatı açısından tatminkardır.En azından ben aldığımda en mantıklısı oydu.
Tavsiye ederim.
Bu bahaneylede bir itirafta bulunayım.Havalar serinlesin yağışlar başlasın yine ormandayım.

@levent türkmen

Doğrusu hız ölçerim yok ve fazla merak ta etmiyorum.
Arkadaşım arabanın km'sine bakarak bu sürüş öncesinde bir kere hızımı söylemişti. (50 km civarı)
Onu baz alarak 20-40 km civarında olduğunu tahmin ediyorum.

@Derya Keçeci

Derya Bey,

Aradan seneler geçmiş. Scott cr serisinden bir bisiklet aldınız mı merak ettim. Aldıysanız yorum yapabilir misiniz?
Teşekkürler

Bende Scott Speedster s30 almayı düşünüyorum tavsiye eden var mı?

@Bilal Demir

Merhaba, şuan Cr1 Team kullanmaktayım. Gerek güç iletimi gerek kadro esnemezliği gerek titreşimi absorbe etmesi gibi yönlerden gayet iyi. Kadro ağırlık bakımından da tatmin edici. Ayrıca kadro açıları aerodinamik için oldukça başarılı.

Scott speedster 30un 2022 de "s" kadrosu gelmedi ülkemize, m kadro var sarı sitede, boyum 1.70, diğer ölçü sanırım 78 cm, Scott s kadro öneriyor. M kadro hiç mi olmaz, hk.da sorduğum 2022 model scott speedster 30 dur.

Scott speedster 30un 2022 de "s" kadrosu gelmedi ülkemize, m kadro var sarı sitede, boyum 1.70, diğer ölçü sanırım 78 cm, Scott s kadro öneriyor. M kadro hiç mi olmaz, hk.da sorduğum 2022 model scott speedster 30 dur.
Size S olur. M olmaz.
S20 im var. 1,71 boy ile S-52 kadro kullanıyorum.S30'da da durumun değişeceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Bence de olmaz hocam. Bende de s30 var 1,74 boy ile S kadro kullanıyorum.

Geri