Cumhurbaşkanlığı turlarını hiç kaçırmam. İşim olsa dahi Alanya etabında mutlaka oluyorum. Birlikte bisiklet ile turlama dileğinizie bende katılıyorum inşallah yolunuz düşer gerçekleştiririz.
Hastalığım ve havalarında iyi gitmemesi yüzünden tam anlamı ile henüz tadını çıkartamadım. 2 gün önce 60 km lik bir deneme fırsatım oldu. Diğer bisikletim Scott p3 ile sürekli gittiğim bu yol s40 ile sanki çok çabuk bitti gibi geldi. Çok keyif aldım. Lastik seçimim yüzünden konfor da bir farklılık sezinlemedim gayet konforluydu. Aynakol seçimi ile yokuşlarda korktuğum gibi bir zorlanma olmadı. Kısaca sürdükçe daha da keyif alacağımı düşünüyorum. Sanırım günlük 60 - 70 km'ler beni artık kesmeyecek. izmirde yol bisikleti için çok fazla seçenek yok. Yollar genellikle asfalt bakımından oldukça kötü. Buna rağmen hiç yorulmadım diyebilirim. Sanırım bu yaştan sonra geç de olsa yol bisikletinin benim tarzıma en uygun bisiklet olduğunu öğrenmiş oldum. Hızı seviyorum ama kontrollü ve karşımdakileri riske atmadan.
Çok güzel makina iyi günlerde kullanın.Böyle canavarları görünce acaba Mtb yi bırakıp yola mı dönsem diye düşünüyorum ama galiba mtb nin yanına yol da görünüyor ufukta...
Güle güle kullanın Kazasız belasız sürüşler.Nazar değmesin gerçekten çok asil
duruyor.Zaten bisiklete binen tüm arkadaşların herşeyin en iyisine layık olduklarını düşünüyorum.