Scudo Sports

Scott sportster p4 bisikletime alternatif arıyorum

Tepki
38
Merhaba arkadaşlar 2009 scott sportster p4 ümü satmaya niyetlendim 700 tl ye müşteri var satsam bunun yerine ne alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler...

Scudo
memnun degil misin ? ben o bisikletten almayi dusunuyorum biraz bilgi verebilirmisin kullanan birisi olarak nedir eksileri artilari , sanirim amortisor kilitlenmiyor onun eksiligi cok hissediliyor mu ? arazi de nasil performansi. cevaplarin cok onemli benim icin : )

ben çok memnunum amortisörü kilitleniyor alivio var üzerinde günlük ortalama 10 km biniyorum hiçbir sıkıntısı yok iş arkadaşlarım p50 modelini aldı banada al diyolar aslında benimki 2009 olmasına rağmen kendi bisikletimi daha çok seviyorum,arazide bir kaç kere kullandım gayet rahattı çok sıkıntı yaşamadım arkadaşımın aldığı p50 de tek avantaj deore var bence başka bi artısı yok

Yanlışınız olmasın, p50 lerde aşağıda linkde de görüldüğü gibi arkalarda acera,önlerde tx 51 var ayrıca amörtisör kilitlenmiyor ve jantlar tek kat,sizin bisikletinize yaklaşamaz bile,ancak arkadaşınız vites sistemini yükselttiyse bilemem.
(link)

@Deniz K.

haklısınız ama bizimkiler aynı mağazadan 3 tane aldı satıcı bi güzellik yaptı hem fiyatı uygun yaptı hem de deore taktı

O zaman başka, ama eminim ki amortisör değişmemiştir ve kilitli değildir, o da değiştiyse,tamamdır.

@Deniz K.

o da kilitli ya aramızda kalsın adamlar bedavaya getirdi bisikleti :) ben almaya karar versem aynı fiyattan alcam ama kendi kadrom daha çok hoşuma gidiyor o kadro herkeste var çünkü resim koymayı bilsem koyacağım da bilmiyorum ki

ooo, baya iyiymiş, geriye tek kat jantlar kalmış.

Geri