Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Sub 40 - Scott Metrix 40 Sizce hangisini alsam?

Tepki
0
Bisikleti şehir içinde ve çok kısa tur maksadıyla kullanacağım.Fiyat olarak düşündüğüm en yüksek fiyat bu modellerdeki kadar..
performans ve dayanıklılık önemli kıstaslarım. yardım ve yorumlarınızı bekliyorum..

Scott Sub 40

Kadro :SUB Double Butted 6061 Alloy w/EVO D/O, 700c
Maşa :Scott SUB Alloy, 700C, Disc Only
Arka Arttırıcı :Shimano RD-M 360 Acera, 24 Speed
Ön Arttırıcı :Shimano FD-M191 34.9mm Clamp
Fren :Shimano ST-EF 51 L, 8R, EZ-fire Plus
Aynakol :Shimano FC-M171, 48 x 38 x 28, w/chainguard
Gidon :Scott OS, 600mm, 9 Bend
Pedal :VP 856
Sele Borusu :Scott Alloy, 31.6mm
Sele :Scott SUB SC-19
Ön Hub :Scott CO-31
Arka Hub :Shimano FH-RM 30
Zincir :KMC Z-7
Kaset :Shimano CS-HG31, 11-32T
Jant :Stainless Black, 14G, 2mm
Lastik :Schwalbe Citizen, 700 x 37C
Ağırlık :11.80 kg

Scott Metrix 40

KADRO : New Metrix V brake, 6061 Alloy FlatBar specific Geometry
MAŞA : Metrix V brake
KİLİTLEME : -
ARKA AMORTİSÖR : -
FURŞ SETİ : Ritchey OE Logic Zero, semi integrated
ARKA VİTES : Shimano RD-M 360 Acera, 24 Speed
ÖN VİTES : Shimano FD-M191
VİTES KOLLARI : Shimano ST-EF 51
FREN KOLLARI : Tektro RX1
FRENLER : Shimano FC-M171, 48x38x28 w/ chainguard
AYNAKOL SETİ : Shimano BB-UN 26 / 68-122mm
ORTA GÖBEK : Scott Hot Rod T shape Flat 600 mm / 9° bend
GİDON : Scott Alloy, 31.6mm, 4 bolt
PEDAL : Wellgo 127 A
SELE BORUSU : Scott Alloy 27.2/300 mm
SELE : Scott SC-19
ÖN GÖBEK : Scott SC-19
ARKA GÖBEK : Scott CO-21
ZİNCİR : KMC Z-7
RUBLE : Shimano CS-HG31 11-32T
JANT TELLERİ : stainless black, 14G/2mm
JANT ÇEMBERLERİ : Ryde DP 2000 700C, 32H, cnc
DIŞ LASTİKLER : Kenda Kwest 700 x 32C

Scudo
Bir buçuk sene kadar sub 40 kullandım. şimdi de metrix 10 kullanıyorum. sub 40 gerçekten hem şehirde hem de turlarda çok güzel bir bisiklettir. kadro tasarımı mtb'ye yakındır. bu yüzden özellikle şehir içinde oldukça kıvraktır. fakat 700*37 lastikleri bence gereksiz kalın. ben lastikleri 700*32 ile değiştirmiştim. ve performansı önemli bir miktar artmıştı. daha sonra metrix 10 aldım. yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. tabi metrix 10'u metrix 40'la kıyaslamak çok doğru olmaz. ne de olsa metrix 10 yol komponentli ve metrix 40'a göre daha hafif bir bisiklet ama bunları bir kenara bırakırsak kadro ve sürüş özellikleri açısından metrix 10 bile sub 40'tan bence çok farklı değil (yanlış anlaşılmasın malzeme kalitesi ve performanstan bahsetmiyorum, bu yönlerden metrix 10 bariz üstün) bu durumda tahminimce sub 40 ve metrix 40'ın birbirine çok daha yakın olacağını düşünüyorum. scott sub modellerini şehir sınıfına dahil etmiş metrix'i de yol grubuna dahil etmiş. bence metrix de şehir grubunda olmalıydı.
sonuç olarak her ne kadar sub'dan memnun olsam da daha yeni bir tasarım olmasından dolayı metrix'i tercih ederim. ama bu durum (tasarım) göreceli. iki bisikletin donanımlarının da çok yakın olmasından dolayı bence sonuç sizin göz zevkinize kalmış.
başka sorularınız olursa da yanıtlamaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Erman Biroglu
Aynen beni de iki seçenek arasında bırakan bisikletler bunlar: Ben Metrix 40 almayı düşünüyorum. Lastikleri 700.32c

Merhaba , scott sub 40 kullanmış birisi olarak kesinlikle öneriyorum. Bisiklet çok sağlam. Akıcılığı harika , fakat tur bisikletlerine göre biraz daha çabuk yavaşlıyorlar. Onun haricinde bir dağ bisikleti kadar sağlamdır.

Merhaba;

Bende yeni bir Scott Sub 40 aldım. Bu bisikleti daha önce kullanan arkadaşlar bisiklet için hangi yükseltmeleri önerir acaba? ben vites sistemini değiştirmeyi düşünüyorum.

Geri