Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Sub10 28' 2009 amortisörlü

Scudo
@Fatih Sert

teşekkür ederim. darısı size. kesinlikle amörtisörsüz alın. ben fark olmayacağını düşünüyorum.ruble tamemen size kalmış.v fren ile bisiklet biraz daha zor duruyor. özellikle yokuş aşağı ve şehir de turlarken hissedeceğiiniz derece.ama hafifliğide ayrı bir güzel.

@özcan topal

teşekkür ederim özcanım. daha iyileri senin olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: özcan topal
güzel bisiklet gerçekten. Türkiye şartları için güzel bir yol bisikleti olmuş... güle güle kullanmanız dileğiyle... :)

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@onr.krgz

teşekkür ederim. sizde ne vardı bu sırada?

SUB serisi 2009'da son kez adına yakışır bir şekilde üretildi. 2010 modelleri daha hantal ve sportif tasarımından uzaklaştı. Orjinali düz maşalıdır. Siz düz maşalı kullandınız mı? yoksa alırken mi değiştirdiniz?

Amortisör taktırarak, bisikleti hibrid model speedster'e benzetmişsiniz.

Bende Scott'un 26¨iki bisikleti var. Bir tanesi düz bir tur bisikleti, bir tanesi de Scale 70 2009. Scale ile İstanbul'da asfalt üstünde gidiyorsam hep amortisör kilitli kullanıyorum ve o hali bile fazlalık gibi geliyor.

Merak ettiğim, bisiklet 28¨ olunca amortisör takma bir ihtiyaç mı İstanbul'da?

Düz maşadan amortisöre geçtiyseniz farkı görmüşsünüzdür diye merak ettim.

Gelen yorumlar da amortisöre yoğunlaşmış genel olarak.

@Fatih Sert

Ben disk freni tavsiye ederim. Hakimiyet çok daha fazladır.

@Serdar Ozuslu

katılımınız için teşekkür ederim. düz maşa kullanmadım.açıkcası amörtisör aldığıma da birazcık pişmanım ama bisikleti baya uygun fiyatı aldığım için kendimi mutlu buluyorum kullandığımda. dediğiniz gibi speedster havası birazcık oluştu. açısının değiştiğini söyleyen var ama onlarda genelde rakip bisiklet firmaları. ama bu cihazın düz maşalı halinin daha atik ve hızlı olacağı açık.iyi pedallamalar.

@ozan çanakçı

şu anda bi bisikletim yok... sanırım "tamamen duygusal" :) umarım bi gün olur. :dua:

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@onr.krgz

foruma üye olmakla büyük bir başlangıç yapmış gibisiniz. ben üye olduktan bir ay sonra bisiklet sahibi olmuştum.;:)

@İsmail KIZILAY

teşekkür ederim.Lastik schwalbe road cruiser.Fakat almak isterseniz schwalbe marathon öneririm. patlamalara karşı daha dayanıklı.:)

@İsmail KIZILAY

schwalbe marathon 82tl, schwalbe road cruiser 40 tl.

Geri