Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedano 410 - carraro 224 / 327 , btwin 700

Sportivo

Üye
Tepki
21
Şehir bisikleti almayı düşünüyorum, aklımdaki bisiklet Carraro Sportive 224 , fakat 224'ün çamurlukları yok . Kafamda bana uyan bisiklet BTWIN 700 modelindeki gibi çamurlukları olan bir bisiklet lazım. Fakat BTWIN 700 biraz ağır bir bisiklet. Carraro 224'e çamurluk eklenebilir mi ya da Carraro'nun BTWIN 700 tarzında bir modeli var mı? Elite Man HD'ye baktım ama arka sele nedeniyle pek sarmadı. Veya Carraro ayarında ve 700 modeline benzer başka marka önerebilir misiniz ?

Bir de Sedona 410 modeli 10,50 kg net ağırlığı ile çok dikkat çekici. Sedona 410 'a alternatif olarak Carraro 327 olabilir .

Manisa merkezde oturuyorum , geneli düz ve asfalt yollar 10-20 km parkurlarda süreceğim.

410, 224,327 arasında hangi modeli önerirsiniz?

(link)

(link)

Scudo
Ben seçenekler arasında Sedona 410'u tavsiye ederim. Hem şehir içi kullanıma uygun hem de güzel bir fitness bisikleti.

327 almaya gittim, canlı gözle bisikleti hiç beğenmedim. Sonra 410 almaya karar verdim ve iyi ki almışım. Beklentilerimi tamamen karşıladı, size de tavsiye ederim.

işte aradığım konu,öncelikle iyi geceler diliyorum bende ocak gibi carraro 327 yada sedona 410 düşünüyorum bakalım açılan bu konu fikrimi netleştirebilicekmi? Ayrıca aklımda @Bango abi gidip gördüm 327yi diyor hoşuna gitmediyse 227 buna alternatif olabılır mı abi görünüş olarak(donanımı tabiki daha iyi) yada başka bi deyişle madem 327'yi beğenmediniz carraro 227 mi sedona 410 mu?

• Beğen
Tepkiler: JealioN
@meiakanze 227 görünüş olarak 327 den daha şık duruyor. Fakat amortisörlü bisiklet tercih etmediğimden dolayı 227'yi seçmedim. Yoksa görsel anlamda en şık bisikletlerden birisi bana göre.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Ne kadar az karışık ve hareketli parça o kadar az sorun. 327 yi bende 410 dan önce gördüm almak için bana renk desen olarak soğuk geldi belki 227 gibi olsa direkt alıp şimdi ona biliyordum ama şuan sarı 410 um var. tercihinin içinde amortisörlü olması varsa 227 ama düz diyorsan 410 çamurlukta takarsın yada scoot sub 40 veya 30 onlarda çamurluklu modelde var tabi fiyat 410 u aşar. Çocuksu davran gönlünden geçen tipi rengi sana hoş geleni al mutlu ol.

• Beğen
Tepkiler: meiakanze
Bende amortisör sevmiyorum sanırım bu yuzden tercihim sedonadan yana olucak

@Sportivo Merhaba, ben de uzun araştırmalar sonucu 410 aldım, tavsiye ederim. Ayrıca çamurluk konusunda şu an araştırıyoruz ve uygun çamurluklar var bisikletine takabilirsin. Akıcı, hafif, seri bir bisiklet, üzerindeki ekipmanlar sorunsuz. Şunu da belirteyim benim en çok takıldığım konu amortisörlü maşa idi ancak dağ, bayır gezmediğin sürece kesinlikle sabit maşalı bir bisiklet öneriyorum. Al 410'u gel :)))

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
Peki hangi rengi sizce?

@kaydogdu

Sedano'nun sitesinde Manisa merkez satış bayisi Mercan bisiklet görünüyor ama arıyorum telefonla kimse açmıyor.

Çamurluk için link verme şansınız var mı

@meiakanze Soru 410 içinse eğer ben de mavi var, sanki kırmızılı turunculu bir renk olsa daha güzel olurdu diyorum. Bu arada fabrika 2016 model 410'lar için renk değişikliği olacak dedi ancak fiyat beklentisi 1600 TL civarı. Sarı da Mavi de güzel. Ben Trabzonluyum belki yanına bir iki bordo renk atarım diye mavi aldım, sen sevdiğini al tabi ki :)))

@Sportivo Ben bisikleti bikeandoutdoor / İstanbul'dan aldım, kargoyla geldi, sorunsuz bir alışveriş oldu, tavsiye ederim. Özellikle Ozan Aydın isimli bir çalışanı var aynı zamanda forum üyesi ve aynı zamanda 410 kullanıcısı telefonla bir görüşün derim. Çamurluk için 2 link atıyorum. SKS çamurlukla ilgili forumda güzel bir inceleme de var.

(link)

(link)

Kadroyu bir denemek istiyorum boy 1,75 bacak iç boyumu ölçemedim henüz , 48-52 kadro karar veremedim.

Siz ne Zaman kaça almıştınız ? Bisiklet kurulumu geliyor , ambalaj vs Nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Aslinda 327 o kadar da soluk durmuyor hocam ne abartı ne de çok sade bi yapısı var @kaydogdu

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@Sportivo Benim boyum 169, bacak boyum 77 falan, 44 kadro bana tam geldi, sanırım sizin için 48 kadro uygundur. Ben bikeandoutdoor'dan zefal alüminyum suluk kafesi ile birlikte maximum karta 9 taksit 1167 TL'ye yaklaşık 1 ay kadar önce almıştım. Bisiklet %90 kurulu geliyor, kutu falan sağlam sorun yok ancak yine de fren, vites ayarları için profesyonel destek almakta fayda var. Örneğin benim 2-3 / 2-4 / 2-5 kombinasyonlu viteslerde bir ayarsızlık var buradaki bisikletçi pek yapamadı içime sinmedi. Bu ay içinde İstanbul'a gideceğim, bikeandoutdoor ile görüştüm, getir biz ayarları yaparız hem de ilk ay bakımını yapalım dediler. Yaşadığın şehirde Sedona servisi varsa sorun yok, direk onun adresini ver oraya gelsin, kurulumu yaparlar teslim alırsın.

@meiakanze yok tabi ki de öyle, kötü durmuyor. Zaten birbirlerine yakın özelliklerde bisikletler bunlar. Tercih ve zevk meselesi.

Geri