Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedano 410 - carraro 224 / 327 , btwin 700

@kaydogdu sedonada aklıma yatmayan şey renk tabi canlıda görmek gerekir ama,carraro da ise koltuk biraz düşünülmemiş gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Scudo
@kaydogdu sedonada aklıma yatmayan şey renk tabi canlıda görmek gerekir ama,carraro da ise koltuk biraz düşünülmemiş gibi geldi bana

İki rengide güzel sarı bana daha canlı geldi daha hareketli göründü daha kendine has geldi onu seçtim birde mavilim olsa onada hayır demem oda çok yakışıklı duruyor

bana sedonanın renklerı hoş gelmedi biraz ya

Bacak iç boyumu ölçtüm 72 cm , boy 1.75 , hangi kadro daha uygun olur ?

@Sportivo evet en güzeli deneyip, görüp karar vermek. İnşallah bakalım seni de bekliyoruz aramıza :)

@Sportivo hocam hayırlı günlerde kazasız belasız kullanın bişe merak ettım carraro 327 denedinizmi?

327ye de baktım ama biraz daha ağır geldi bana, 410 daha çok içime sindi diyebililirim, bir de mavi rengi hep çok severim

peki görüntü olarak hoşunuza gittimi carraro

Sedona benim daha çok hoşuma gitti bence gidip bayide görün hangisi içinize sinerse onu alın

@Sportivo Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Fiyat/performans açısından bakarsak gerçekten doğru karar. Yorumlarınızı bekleyeceğiz.

merhabalar bende sedona 410 düşündüm ama ordunun kaldırımları ve sokakları birazcık zorlu.sabit maşa sorun çıkarır mı? yoksa carraro 224 kron tx500 sedona 300den birine mi yönelmeliyim?

@ecsahan Merhabalar evet Ordunun bazı yolları dahi arnavut kaldırım tarzında ama Sedona 410 düşünüldüğü kadar zorluk çıkartmıyor. Üzerindeyken tabi ki titreme hissediliyor ama sürülemeyecek ya da keyif alınmayacak kadar değil. Ordu da kullanıyorum 410u, gayet memnunum tavsiye ederim :)

Geri