Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

@savuk bagajı decathlondan aldım çamurluğuda erdoğanlardan ikisi toplamda 160 tl. ama çamurluk daha kaliteli birşey alabilirsiniz

Scudo
@savuk boyum 176, bacak arasi boyum 82. 52 kadro tam oldu bana. Forumu inceledigimde tur bisikleti icin bir boy buyugu, dag bisikleti icin bir boy kucugu tavsiye edikiyordu, uyguladim, ise yaradi. Keske gidip binsen, test etsen, oyle alsan. Ben internetten siparis vermek zorunda kaldigim icin risk aldim ama ise yaradi.

Kelebek gidon kullanan var mi arkadaslar. Tavsiye edeceginiz marka ve model varsa yazin lutfen. Hatta resim atarsaniz daha hos olur diye dusunuyorum.

Arkadaslar, topeak marka canta almak isteyen olursa (link) bu adreste havale ile 193 lira. uzun suredir arastiriyordum, 300-350 civari fiyati vardi

@samet akkaya sağolun bilgi için.

Sedona 300 düşünüyorum, bagaj ve çamurluklu olanını.
Ancak sport modeli performans açısından diğerinden farklı mıdır diye düşünmeye başladım.
Ama ona da çamurluk ve bagaj eklenince yaklaşık 200 lira daha bütçeye eklemek gerekecek.

@mesutaktas boyumuz da yaklaşık aynı, 1.75.
Bana da genellikle 52 tavsiye edildi ama önceki mesajda bahsettiğim arkadaşın verdiği bilgiler doğrultusunda 48'de karar kıldım gibi.
Ama dediğiniz gibi imkan bulursam bir mağazaya gidip denemeyi de düşünmeye başladım.
Kadro ölçüsünü netleştirmekten ziyade yüzyüze konuşup pazarlıkla internet fiyatlarının altına mal edebilirim belki diye.

@savuk en mantiklisi. İnsallah istedigin bisiklete kavusursun ;)

2015 model sedona 345 icin 31.8 mm kelebek gidon arastiriyorum ama bir turlu bulamadim. Bu olcude piyasada satori var. Satori marka kullanan var mi? Varsa memnun musunuz?

mumkunse fotograf atarsaniz sevinirim

IMAG1424.jpg IMAG1428.jpg IMAG1426.jpg

Son hali...

325 için disk uyumlu bir ön bagaj arıyorum. uyumlu olduğunu bildiğiniz bir model var mı?

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@kerem37 hayırlı olsun aramıza katıldın :harika:

• Beğen
Tepkiler: kerem37
@kerem37 hayırlı olsun. memnun kalacaksın. seleyi değiştirmişsin sanırım, ben de düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.

• Beğen
@kerem37 Gerçekten iyi ve sağlam bir bisikletdir. Hiç bir aksamı ile hayal kırıklığı yaratmaz. Kazasız belasız kullanın...

• Beğen
Hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Bisikleti aksesuarlarıyla beraber ikinci el aldım,tek eksi yönü benim bilgisizliğimden kaynaklanan kadro boyu:(
48-50 almam laZımken bu 52 inşallah çok sıkıntı yaratmaz bana uzun turlarda

@kerem37 Eğer yaratırsa gidonu bir kaç cm yükseltin, hatta gidon pozisyonuna göre yüksekliği ayarlayın. Sırt açınızı biraz daha aşağıya çekecektir mevcut durum.

Normal sürüşte şuanlık bir sıkıntı olmadı ama bisiklet üzerinde duruşlarda biraZ sıkıntı yaşıyorum suanlık günlük 20-25km yol yapıyorum pek sıkıntı olmuyor ama uzun turlarda beni zorlar mı acaba?

@kafcamus
@Boran06

Evet seleyi ilk sahibi değiştirmiş iyikide degiştirmiş ,oldukça iyi ve kullanışlı bir sele

• Beğen
Tepkiler: kafcamus
@alinahit Daha 1 hafta önce aldığım sedona 325 imde XLC ön bagaj kullanıyorum erdoğanlardan almıştım 70 küsür sanırım fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: alinahit
@samet akkaya

sanırım bundan bahsediyorsun. memnum musun? uzun kullanımda sıkıntı yaratmıyordur umarım.

(link)1_1_4.jpg

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@alinahit aslında ben 30 kilo yük yüklemiştim bu ön bagaja 60 km gittim tık etmedi ama zararlıymış jant ve maşa açısından . Yerim kalmadıkça kullanırım daha 1 haftalık bisiklet gerçi bundan sonra çok kullanacağım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: alinahit
arkadaşlar schwalbe road plus 28" lastiğin basıncı kaç olmalı ?

sedna.jpg Arkadaşlar 2014 300 C modeli bisikletimin aktarmalarından hiç memnun değilim. n ekadar ayar vs. yapılsada dağılıyor. artık set olarak daha sağlam birşeylerle değiştirmek vs. istiyorum. birde bütün akşam 20 km yolu trafikte bisikletle gidiyorum. hem gidişi hemde konforu arttırabilmek adına sizce ne tür yükseltmeler yapılabilir? ne tür geliştirmeler yapılabilir? acaba kelebek gidon kullanım ve görüntü bakımından nasıl durur?

Geri