Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 310 vs Merida 20-V

Scudo
bu konuyu bende takip ediyorum bende aynı modelleri düşünüyorum. siz ne yaptınız, aldınız mı?

şuan 850 liram var parayı denkleştirirsem mosso 771 smv alıcam.bisikletsiz kaldım şuan çok kötü bir durum :(

Mossonun beyaz renk olmasi beni sogutuyor. Mosso tercih sebebiniz 27 vites olmasi mi?

Merida Matts 20-V kullanıyorum ben de(dağ bisikleti olanı). 20-MD olanını almadığım için şu an biraz üzgünüm. Size tavsiyem, alacağınız bisikletin kadrosu disk frene uyumlu olsun. Disk freni şu an istemeseniz bile ilerde belki fikrinizi değiştirirseniz rahatca geçiş yapabilirsiniz. Ben şu an bisikleti güncelleyemiyorum çünkü kadroda disk fren takmak için yer yok. Daha iyi maşa almak istesem yine disk frene geçmem gerekecek. Jant setini güncelleyim desem yine kaliteli jant setleri sadece disk frene uygun. O yüzden param olunca satıp daha iyi modelini almaktan başka çarem yok.

@taylantugay

maşayla birlikte 12 kg olması ve 27 vites olması upgrade ederken daha az masraf. beyazı ben seviyorum ama bayide mavisi var :(

Mossonun sitesindeki ağırlıklar bana gerçekçi gelmiyor.
Ayrıca önceki sayfalarda 700x23 sormuşsunuz 622x16 veya daha küçük jantlarda 700x23 kullanılması tavsiye edilir ancak hiçbir bisiklette jantla ilgili bilgi verilmemiş.
Ek bilgi: 700x28 ise 700x19dan itibarendir.

Meridanın alt seviyedeki tasarımları rezalet bence. Fiyat olarak düşük dite renk ve desenlerden ne istiyorsun Merida :D

@taylantugay

Bende aynı çelişkideyim ancak bir seçeneğim daha var sedona 325 renk ve görünüm olarak çok hoşuma gitti bu bisikletleri karşılaştırabilecek birisi var mı acaba?

Bir de sedona'ların ağırlıkları nedir sitesinde yazmıyor.

safa bey. ben sedona 325 aldım ama 1 kere sürebildim henüz. hafta sonu havalar izin verirse biraz daha kullanıp bilgi veririm inşallah

@taylantugay

Teşekkür ederim sizden resim bekliyorum hocam sabırsızlıkla...

iclerinden en iyisi mosso bence , eger tur planlarin varsa mosso nun acilari gayet iyi :) . Sedona ile de guzel tur yapilir tabi bagaj delikleri varsa . Tasa topraga giremezsin yorumlarina bakma sedona icin , masa gereksiz sehir icinde.Turlarda gereksiz eger daglara , yaylara cikmayacaksan.

Geri