Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 311 Gidon Problemi

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar merhaba,

2012 Sedona 311 lerin gidonlarinda fabrika uretiminden kaynaklanan bir problem oldugunu duydum. Gidonun degismesi sonucu problem giderilebiliyormus ancak nedir ne degildir cok detayli bilgiye ulasamadim bilgisi olan var mi? Gidonun degismemesi kisa vadede probleme neden olur mu?

Scudo
Sorunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak yanlış olur. Sorun tam olarak neymiş bilginiz var mı?

Konuya cok hakim degilim bugun telefonda konustugum sedona bayisi durumdan bahsetti. Urun tesliminde gidonu degistirecegini soyledi. Bu modelin gidonu yukari assagiya mi one arkaya mi ne ayarlanabilir sekilde uretilmis ama hatali uretilmis. Muhtemelen seyir halinde oynama yapiyor ancak ne siddette bilemiyorum. İnternette herhangi bir bilgiye de rastlamadim. Acaba butun 311 ler icin gecerli bir durun mu yoksa bu urunle alakali spesifik bir sorun mu bilmek istedim.

311 i gördüm bence gayet güzel bir model, bu yıl biraz daha klasik görünüşü var, gidon değiştiriyorlarsa bnce bir sorun olmaz. yinede başka bayilere de sormakta fayda var.

Evet diger bayilere sorup problemi teyit ettirebilirsem satin alacagim. Edindigim bilgilerle sayfayi guncellerim. Tesekkur ederim İsa Bey.

Bugun birkac tane sedona bayisini arayip problemden bahsettim. Hepsi fabrika hatasinin varligini dogruladi ve gidonun degismesi ile problemin ortadan kalktigini dogruladi. Gittigim bayiide ise bana onerilen gidon bisikletin govde rengiyle ve gorunusu ile hic uyusmadigi icin bisikleti orijinal gidonu ile birlikte satin aldim. 2013 serisi geldiginde problemi giderilmis ve govdeyle uyumlu gidonlarla degistirme sozunu de aldim. Ufak da bir sehir turu yaptim. Gercekten cok keyifli bir bisiklet. Herseyden once almam gereken bisikleti aldigimi hissettirdi bana. Isa Bey size de ilginiz icin ayrica tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: İsa Öcel
2013 modellerin bayilerde yerini alması ne zaman olur arkadaşlar??? 311 lady modelini düşünüyorum ben de. yeni mat bir boya tekniği uygulamışlar. maşayı değiştirmişler. bir de elcik ve selenin rengi değişmiş. güzel olmuş yenisi.

Evet 2013 modelleri de cok hos duruyor. Benim konustugum bayiler subat sonu gibi gelecek dediler ancak tabii kesin birsey soyleyen yok. Hayirli olsun simdiden.

fiyat için birşey söylediler mi peki?

Fiyat olarak 2012 nin fiyatlari ile ayni oalcagi tahminini yurutenler oldu ancak kesin birsey soylemediler.

Ben p.tesi sedona 311 alarak aranıza katıldım. inş. kazasız belasız kullanırım. bisikleti alırken bana bu problemden bahsettiler isterseniz hemen şimdi değiştirelim yada 30 gün sonra ücretsiz bakıma geldiğinizde değiştiririz dediler bende bakımda değiştirebileceğimizi söyledim. havaların kötü gitmesinden vede kask almadığım için henüz bisikleti kullanmak nasip olmadı. Bana 100 tl ye kadar kask tavsiyesinden bulunabilirseniz sevinirim. Tşk.ler.

Tahsin Bey hayirli olsun.

Bana tavsiye ettikleri gidon siyah ve sekil itibariyle bisikletin butunlugune hic uymayan bir gidondu. 2013 modellerde problemin giderildigini soyluyorlar ve tasarim olarak bire bir ayni. O yuzden 2013 modeller magazalardaki yerlerini alsin oyle gidin gidonu degistirmeye derim. 1. ayin sonunda bisiklete layikiyla binmediyseniz bakimi erteleyin derim.

Kask olarak da, yine sedonanin 2013 modellerinin cok guzel oldugunu soyledi internet uzerinden irtibata gectigim bir bayii. Ellerinde gorsel yokmus, bayi toplantisinda gostermisler. Ben onlari gormeden almak istemiyorum acikcasi ancak bir an once de edinmek istiyorum kaskimi. Giro Reverb modellerine bakiyorum ancak Turkiye'de bulmasi biraz zor. Ebay'de kargo dahil $65 civari rakamlara bulunuyor. Gumrukte de 100 euroya kadar problem cikmiyor diye biliyorum. Sanirim ben yakin zamanda bir Giro Reverb siparisi verecegim.

Mustafa bey tşk.ler,

Zaten pek kullanamadım en fazla 15-20 km kadar. gidonda şuan sorun yok gibi ara sıra maşayı kilitleyip denedim problem gözükmüyor. bakımı sizin dediğiniz gibi erteleyebilirim.
Kask olarak şu linktekini aldım,
(link)

ilk darbeyide sokakta top oynayan çocuklardan aldım :) futbol topu kafaya vurdu ama pek birşey hisetmedim.

Geri