Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 321 | Cross | Flatbar | Cyclocross

@gurol

Peki bahsettiğiniz lastik hangisi oluyor ?

(link)

(link)

(link)

Bunların hiçbirisi 700x32 değil ama belki bunlardan birisidir :rolleyes:

Scudo
(link)

bu.

32 diye hatırlıyorum, ama bisikletten kontrol etmem lazım. 35 de olabilir.

merhaba,bende bu 321 almak istiyorum bu bisikletimizle stabilize yola girdiğimizde sürüş jkeyfi verirmi yoksa sadece asfalttamı kullanabiliriz,yorumlarınızı bekliyorum,sevgiler.....

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@erçevik altıntaş
Doğru lastikle her türlü zemin geçilir. Videoda dağ bisikleti parkuru geçiliyor.

(link)

Gerçekten güzel bisiklet. Güle güle kullan..

@gurol

Teşekür ederim.
Tırtırlı lastikmiş linkteki. Benimkisi kaymak gibi, araziye pek uygun değil :)

Ölçüsünü öğrenirsen burada paylaşırsın artık.

Gürol bey, videoyu paylaştığınız için çok teşekkürler. bisikletiniz gerçekten çok şık olmuş. keyifli sürüşler diliyorum size. ben de bu görüntülerden sonra kararımı sedona 321 olarak verdim :)

@erphan
Rica ederim ve teşekkür ederim.

Hızı iyi de, konforu nasıl bu bisikletin? Gidon açısı da ayarlanamıyor. Tekerlekler arası da kısa. Vücutta rahatsızlıklar oluşturuyor mu uzun sürüşlerde?

Babam'da bu bisikletten kullanıyor. Ben pek alışamasamda 28 jant olması daha kolaylık sağlıyor . Ama görünüş olara hoş bir bisiklet.
Yarış lastiği ve gidonu takmanız bisiklete ayrı bir hava katmış. Hayırlısı olsum. Kazasız ve pedallı günler dilerim. :)

Bayılıyorum bu bisikletlere cyclocross a uygun sağlam jantları nereden bulabiliriz acaba?Bende 28 jant tur bisikleti var aynı şekilde geometrisi uygun sağlam bir jant olsa hiç fena olmaz hani=)

Gürol abi 321'in tekerlek aralığı yol bisikletine çok yakın demişsiniz.
Peki bu bisiklet alıp yol bisikletine dönüştürsek;veya en azından parça değişimine gitsek bize ne fayda ve zararları olur?

birde 2010 modeline nazaran 2011 modelinde kadro farkı var .iki tekerlek arası biraz daha açılmış gözüküyor. Sitesinde de şöyle bir ibare mevcut.

"Kadro açıları komfort sürüşe daha uygun hale getirildi."

Geri