Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 321 hakkında

(link)

15 gün önce aldım acera sistem arkadasım

Scudo
@Bahadır Budak

baktıgın modellerin hepsini yeriinde gördüm bianchi nero cezbetmişti biraz ama mekanik disk fren sorunlu kadrosuda daha iyi deil sedona 321 almanı tavsiye ederim ....

@önder aşık

Bir Reha Muhtar sorusu da ben sorayım o zaman. Bisikletinin ön aktarıcısının tourney olup olmadığını kontrol eder misin? Eğer değilse bikeandoutdoor parçayı değiştirip satmış demektir. Çünkü sedonanın sitesinde şu anda tourney gözüküyor.

@Koray Uzun

senin yazını gördükten sonraki ilk işim o oldu zaten :))) dedim acabamı kontrol etmemiştim hiç aklıma bile gelmedi huylandırdın gidip baktım yerinde ve sağlam :)) a tourney baktım yerinde sağlam cok sağlam :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Uzun
İyice yılan hikayesine döndü olay. Bikeandoutdoor'dan mı aldınız acaba bisikleti?

hocam yannış anlasıldım sanırım tourney demek istediğim yerinde yani aslı bisiklet size yanışı olmus :)

Beynim gazoz gibi şu anda. Bu hafta 4 proje hazırladım 5 vizeye girdim. O yüzden anlama zorluğu yaşıyor olabilirim. Bisikletinde acera mı var tourney mi var? Bir de hangi mağazadan aldın acaba?

benim 321 de de tourney takılı geldi ama büyütmeye gerek olmadığı kanısındayım 120 km mi tamamladım gerek donanım gerekse kadro muhteşem.. evet önce acera vereceğiz diyip tourney vermeleri çok büyük yanlış ama yetkili ve bilen ağızlarla konuşursanız alivioya kadar ön aktarıcı takıldığını duyacaksınız..

yani almayı düşünen arkadaşlar (bulabilirlerse) bence sırf ön aktarıcı tourney diye 321 den vazgeçmesinler. :) isterlerse 20 lira daha verip alivioya geçmek mümkünken... :)

@Koray Uzun

ilk mesajimda yanlışlık oldu telden yaziyorum kusura bakma arkadaşım shimona yerine acera yazdım demek istediğim parçaları neyse tam puanda akşam evden. resimli gönderirim bikeoutdoor besiktasidan. aldım karisiklik için tekrar özür

geçenlerde citybike için bu makinayı inceliyordum ve gidip Tandem Bisiklet'de Gürkan abiye sorduğumda arka tekerlek grubunun kadrodaki orta boruya fazla yakın olması sebebiyle sorunlar yaşandığını detaylıca açıklamıştı,

sonrasında forumdaki başlıkları ve yorumları görünce daha da bir gözüm korktu ve arkadaşımdaki 321(2010) denedim bu sabah, yarış bisikleti geometrisinde bir citybike tamamen.

çok çabuk hızlanıyor, akıcı ve stabil bir sürüşü var standart donanımı ile, bütün ön yargılarım kırıldı resmen.
elimdeki alfine8 göbek ile sıfırdan bir citybike toplamak yerine 321'i upgrade etmeyi bile düşündüm ki disk fren uyumu olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım.

2011 versiyonunda disk için ön hazırlık bulunmasına rağmen daha konfora yönelen geometrisi ve 2010 senesinin beyaz renk seçeneğinin bu sene olmaması iyice canımı sıktı..
alınacaksa 2010 senesi versiyonu tüm söylenenlere rağmen çok başarılı..

Arkadaşlar bisikletimin ücretsiz ilk bakımıyla birlikte ön aktarıcısı da değişti. Sitedeki bilgiler de güncellendi. Şu anda üzerinde acera var ve sorunsuz çalışıyor. Bana bu süreçte yardımcı oldukları için Bikeandoutdoor'a çok teşekkür ediyorum.

Bu güne kadar çok fazla bisiklet deneme şansım olmadı ama 2011 model 321'in de çok çabuk hızlandığını ve akıcı bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim. 2010 modelini çok fazla araştırmadım ama uzun turlar düşündüğüm için daha konforlu olan ve tur için gerekli donanımları bulunduran 2011 model 321 daha çok kafama yatmıştı.

Arkadaşlar bisikletimin ücretsiz ilk bakımıyla birlikte ön aktarıcısı da değişti. Sitedeki bilgiler de güncellendi. Şu anda üzerinde acera var ve sorunsuz çalışıyor. Bana bu süreçte yardımcı oldukları için Bikeandoutdoor'a çok teşekkür ediyorum.

@Koray Uzun

bende sedona321 aldım 20 gün önce on aktarici shimona bikeoutdoor aldım servise oturduğumda degistiriyorlarmi

@Koray Uzun

bende aldım 20 gün önce bikeoutdoor dan yakında servise goturucem on aktariciyi değiştirirlermi soralim bakalım

Sorunun çözüldüğüne sevindim fakat önemli olan böyle bir sorunla karşılaşmanız. türkiye'de zaten bu sektör çok gelişmiş değil birde bu şekilde iyice zarar veriyorlar.

Başka birisi olumlu sonuç alana kadar hiç bir şey yapmadan, hiçbir katkı sağlamadan bekleyip de iyi haber gelince işin peşine düşmeyi, durumdan ben de bir fayda sağlayabilir miyim diye düşünmeyi kendime yediremezdim herhalde. Durumdan haberdar olmanıza rağmen yarım saat öncesine kadar bisikletten memnundunuz. Hiç bir tepkiniz yoktu. Benim bisikletin aktarıcısını değiştirmemiş olsalar gidip böyle bir şey talep etmeyecektiniz. Bence bu saatten sonra gidip başkasınınkini değiştirmişsiniz benim bisikletimi de değiştirin demeyin. Bu kendi kişiliğinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olur.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Koray Uzun

Açıkçası çok da doğru bir düşünce şekli değil bu. Sonuçta, bisikleti alan arkadaş, internet sitesinde veya katalogda yazan donanımlara göre alıyor
Daha sonra öğreniyor ki aslında katalogda yazan donanım bisikletin üzerinde yok. Farkında veya değil, fakat bir şekilde öğreniyor.
Bence katalogdaki halini alması arkadaşın hakkı.

@Gökhan Toros

Arkadaş daha önceden durumun farkındaydı ve benim bu işle uğraştığımı biliyordu. Tüketiciyi koruma yasasına göre de durumun farkında olup uzun süre işlemleri başlatmamışsa da yasayı suistimal ettiği için haksız duruma düşer.

@Koray Uzun

Ben daha önceden farkında olduğunu bilmiyordum. O zaman, sizin de dediğiniz gibi ayıp :)

Geri