Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 321 mi ? Yoksa Salcano City Sport 24vs mi ?

BurakE

Üye
Tepki
18
Merhaba arkadaşlar ,
Foruma yeni üye oldum ama forum konularını uzun zamandır takip ediyorum . Bisiklet sevdası başladığından beri araştırdım araştırdım araştırdım :) . Neredeyse amacıma uygun olan bütün bisikletleri inceledim bütçem belli öğrenciyim zaten eleye eleye sadece bu iki bisiklet kaldı.İkisi arasında kaldım fakat gönlüm Sedona 321 den yana. Sedona'ya resmen aşık oldum mükemmel görünüyor :) .
Salcano'ya içim bir türlü ısınmadı ben size bisikleti nasıl kullanacağımı anlatayım. Bisiklet yaklaşık 80 km lik turlarda genellikle asfaltta kulanılacak bazı yerlerde taşlık araziye belki girilecek , bu yüzden ön süspansiyon şart mı ? Sedona 321 alsam pişman olurmuyum çok sarsar mı ? Maşaya zarar gelir mi kolay kolay ?
Salcano City Sport 24 vs
(link)
Sedona 321
(link)

Burak

Scudo
kesinlikle aşkının peşinden koş mantığını boşver:) bende düz maşalı tur bisikleti kullanıyorum ilk başlarda bilek ağrısı çekersin oda 1 hafta sürer amörtisör araziye girmeyince hiçbir işe yaramıyor ağırlıktan başka bir şey değil ki ben kilolu biriyim düz maşa ile araziyede girdim sıkıntı yaratmaz sedona tartışmasız türkiyenin en iyi markasıdır. sedona vrken salcanonun yüzüne bile bakmam ben tabi bunlar kişisel yorumlarım

@halil fatih akbaş Anlıyorum , Sedona'dan memnun olmayan görmedim zaten hiç forumda Sedona etiketi geçen bütün konuları didik didik ettim ve bunda karar kıldım sanırım alacağım :)

memnun kalacağınız kanaatindeyim şimdiden kazasız belasız bol bol pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: BurakE
Düz maşa al gitsin, bende çok kararsız kalmıştım, en sonunda düz maşalı Trek 7.2 aldım gayet memnunum...

• Beğen
@B.Toy Peki taşlık arazide falan nasıl önde amortisör keşke olsaydı dediğiniz oldu mu hiç ?

maşa felan hikaye hocam hangısınde rahat yolculuk yapacaksan onu al :) hem fiziken hem ruhen

• Beğen
amortisörü 80 kmde kullanacağın 2 kilometre için haybeye 78 km taşıma. düz maşa derim ben.

Burak ne kadar para vereceksin bilmiyorum ama ilanlarıma bakarsan onlara vereceğin paraya (belki daha azına) hidrolik disk frenli Scott Sub 45 in olabilir. İncelemeni tavsiye ederim.

İkiside güzel bisiklet... Düz maşa beni rahatsız etmez diyorsan 321 güzel bisiklet...

En fazla 750 lira düşünüyorum yusuf bey ama ilanınıza baktım bisikletiniz gerçekten güzel :)

sedona tabiki..

bu arada bende düz maşa kron tourer kullanıyorum . barend de taktım bilek agrısı v.s. olmuyor uzunsüreli sürüşlerde.

Sedona 321 gerçekten güzel bisiklet. Ben de ön maşaya ısınamadım... Biraz kaldırımlardan hoplayıp zıpladığım için elemiştim kendilerini.

750 lira bütçeniz varsa kendi bisikletim olan merida crossway 20-v yi tavsiye ederim :)

Geri