Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 325 mi carraro 227 mi ?

Tepki
1
İsim
Mert
Arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım.Haftaya alacağım.Sedona da tekerler jantlar hersey daha iyiymiş dediler.Carraro 227 de 27 vites var ve hiç memnun olmayan göremedim carraro dan.Ama sedona 325 cok daha kaliteli ve ömür boyu kadro garantisi var dedi Bisiklet alacagım yer.
Fiyat olarak degil kalite olarak düşünün lütfen. Hangisini almalıyım ?

Scudo
@mert.karakoc.66 Şehir içi kullanım içinse çok sıkıntı değil diye düşünüyorum, ama bu konuda çok fikrim yok

@mert.karakoc.66 bence değil hoş zamanla donanım yükseltilebilirsin ancak kadro kalitesi sabit kalır 27ye gerek var mı? bence yok sedona çok iyidir müşteri hizmetleri ve satış sonrası zaten asla kıyaslanmaz.

@poet Bisikletçi biraz farkla vites sistemini de degistiririz sorun degil dedi.
Arka aktaracı acera onu alivio mu yapmaliyim ön aktaracı altus onu acera mı yaptırmaliyim
Garantisine her hangi bisey olur mu görüşlerini bekliyorum.

325 kullanıyorum çok memnunum Hertürlü Sedona diyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

@mert.karakoc.66 bence al kullan orijinalliğini bozmadan. Ancak zaman içinde 27 ye ihtiyaç hissettiğin zaman vitesle oynama yapar alivio ya çevirirsin ayrıca garanti konusunda ise garanti kapsamında çıkar diye tahmin ediyorum kesin bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: mert.karakoc.66
@tege Herhangi bir viteste pedale yuklenince ses geldigini hissediyormusunuz ve uzun turlara ve yokuslarda kullandiniz mi

@mert.karakoc.66
Şuana kadar (6ay) bir sorunla sesle karşılaşmadım

• Beğen
Tepkiler: mert.karakoc.66
@tege Vites geçisleriniz de bir sorun da yok demi ben test surusu yaptim sedona 325 ile vitesler degismiyodu kolay.Abi ayarlari tam degil ondan dedi

@mert.karakoc.66
Son Zaman'larda Benimde bazen en üstte geçmiyor ala aldığımdan bu yana hiç yağ yada bakım yapmadım normalde tıkır tıkır atıyor benimkine bakım ayar istiyor

Bende sedona 325 ve cs 225 arasında kaldım, ikiside 2015 model olucak fiyatları çok yakın, şimdi benim için tasarım hiç önemli değil tamamen akıcılık önemli hem uzun yol hem şehirdr kullanıcam, hangisiin daha az sürtünme direnci vardır ve daha az sorun çıkartır birisi cevaplarsa çok sevinirim. Vites dişli sayıları ve jant boyutları aynı şimdi bu durumda hangisi daha performanslı olur , 220 küsür sayfalı cs konusu varken 16 sayfalıda sedona konusu var,aklımda deli sorular yani. Yüksel ihtimalle siz hangi model derseniz onu alıcam iki modeldede seleyi sevmiyorlar muhtemelen değişirim ama uzun süre başka parça değişebileceğimi sanmıyorum yorumlarınızı bekliyorum

@mslive kıyaslama yapamam carraro hiç kullanmadım. sadece özelliklerinden yola çıkarak vites sistemi 325'in bir tık daha iyi onu söyleyebilirim. 225'in gidon boğazı ayarlanabilirken 325'de böyle bir özellik yok.

sedona 300 serisi konusunu okuduysan benim mesajlarımı da okumuşsundur. ben hiç kullanmadan seleyi değiştirdim. bu yüzden benim selesi kötü demem aslında pek bir şey ifade etmiyor. bir de gidonu değiştirdim ki esasında bu tamamen kişisel bir tercih. kısaca değiştirilmesi elzem bir parçası olduğunu düşünmüyorum.

akıcılık için de kıyas yapamam; ama 325'in akıcılığından hiç şikayetçi değilim onu söyleyebilirim.

önümüzdeki hafta karadeniz turuna çıkacağım bir aksilik olmazsa. mayısın 21-22'si gibi trabzondan geçeceğim inşallah. müsait olursak test edebilirsin 325'i

@alinahit cevap için sağolun, sele ve elçikler hariç parça değişmeyi düşünmüyorum , bisikletiniz sessiz mi çalışıyor, eğer sessizce tercihim muhtemelen sedona olucak

@mslive olağandışı bir ses varsa zaten bir yerde problem var demektir. ayrıca bahsetmeyi unutmuşum ben elciklerden de oldukça memnunum.

Geri