Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 345 - 2014

Scudo
@Umut Tekin

Bisiklet tabiri caizse yağ gibi akıyor. Hafta sonu sallana sallana 1 saatte 19 km yol yaptım, anlamadım bile.
Bunun yanı sıra vites geçişleri mükemmel , özellikle ön dişlilerin geçip geçmediğini anlamayıp sürekli gözlede kontrol ettim :)
Frenler çok başarılı. Sele hiç rahatsız etmedi.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
@Murat Kırgız

Çok teşekkürler. Şehir bisikleti düşünüyorum. Sedona 350 düşünüyorum bende. Bir alt modelini dediğiniz gibiyse 350'i merak ettim şimdi.

@Umut Tekin
Bende ilk olarak 350 düşünmüştüm ancak 21 size olmadığı için alternatif arayışına girdim. Bu nedenlede 345 aldım. Kafanıza takılan sorular var ise yardımcı olmaya çalışırım.

@Murat Kırgız

Benim 2-3 bin Tl arasında bütçem var. Yazın bisiklet almayı düşünüyorum. Şuan pek araştırmaya girmedim. Sedona'nın son model şehir bisikletlerine baktım. Benim bütçemde 350 vardı. Profesyonelce incelemedim. Specialized sirrus'u çok sevdim ama Mersin'de tek tük bayi var her modeli bulamıyorsunuz. Bende dedim alacağım zaman detaylı incelerim.
Benim istediğim şuan ki salcano ng 650 bisikletim gibi beni asfalt yolda yormasın. Alabileceğim maksimum performansı alayım asfalt yolda. Toprak yola girerken de pek sıkıntı yaşamayım. Titreme sorun değil bisikletim zarar görmesin yol bisikletleri gibi. Yani alacağım şehir bisikletinde asfalt yolda Yol bisikletine yakın performans istiyorum. Hızı ilke edinmiş bir şehir bisikleti istiyorum ve sürerken rahat da olmalı. Artık şu rüzgarı doğru düzgün hissedeyim :)

@Umut Tekin

Rüzgarı hissetmekten bahsetmişken; ilk sürüşümde sadece üstümde sweatshirt vardı, 15 km hızın üstüne çıktığımda rüzgarı hissetmeye başladım :)
bir sonraki sürüşüm için (link) şu ürüni satın aldım. 60 km hızla bayırdan iniş yaptım, hem bisiklet hemde monttan çok memnun kaldım.
Tavsiye ederim :)

@Murat Kırgız
Rüzgar hissetmek derken gerçekten çok hızlı gitmek anlamında söyledim :) Ayrıca o bayanın üstünde ki mont bende var markası farklı ama rengi falan aynı :)

Bisikletiniz hayırlı olsun :), Kazasız belasız pedallamanız dileği ile :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Kırgız
345'iniz hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de iki hafta aldım gayet memnunum tahminimden iyi çıktı.

@Baran A.

Bisikletin tek kusuru Sedona Yazısını kadronun altına yazmaları :)

Yoksa çok başarılı bir bisiklet :)

Ben şahsen her yerde marka yazmasını seven biri değilim ve o şekilde olmasını çok beğendim :)

• Beğen
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

sedona 325 ile carraro sportive 227 arasında gidip geliyorum derken bi de bu çıktı şimdi ...

Ne kadara aldınız hocam tam olarak
Nereden aldınız taksitli mi aldınız...

325 ile 345 arasında 100 dolar fark var bu farka değiyor mu sizce.

@Safa Arslaner

Ben Ankara performans bisikletten aldım. Peşin fiyatına %10 indirim yaptılar. 1460 TL ye almış oldum.

325 ile kıyasladığımda fark olarak 27 vites olması ve maşanın gidondan kitleniyor olması tercih sebebim oldu. Daha detaylı farkları forumdaki tecrübeli arkadaşlarımız aktarabilirler diye düşünüyorum.
Bu bisikletten inanılmaz derecede memnun kaldığımıda belirtmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@Murat Kırgız

Hocam boyunuz
bacak boyunuz ve kadro boy tercihinizi öğrenebilir miyim?

@Safa Arslaner

Boyum 1,87 cm , apış arası yüksekliği 85 cm kadro tercihimde 21 oldu.
Satın alırken hem 19 hemde 21 i deneme şansım oldu. 21'in bana daha uygun olduğuna karar verdik.

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun Murat Bey. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Geri