Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 345 mi? Trek 7.2 Fx mi?

yuriorlov

Üye
Tepki
0
Merhaba

Çok uzun yollarda kullanmak amaçlı bir bisiklet alacağım. Bütçem maksimum 1800 tl.

Şuana kadar Sedona 345 ve Trek 7.2 fx de karar kılmış bulunmaktayım. Amartisör olsa da olur olmasa da olur. Trek daha pahalı. Arasındaki fiyat farkına göre trekin ne kadar artısı vardır merak ediyorum?

Scudo
Cannondale,trex,giant vb markalar bisiklet üretiyor gerçek bisiklet artısıda kadro'ları hep diyorlar yerlide kral sedona diye ama ben borlayı görünce;bumu dedim müthiş kadrolu sedona kron xc 150 ve 250 çok daha iyi ve hafifdiler onlarıda kullandım alırsanız trex'i alın derim şahsi görüşüm bu yönde.

Birde tekrarlamamda fayda var; fiyat farkından dolayı nasıl bir tercih yapmalıyım sormak istediğim soru bu aslında. Yani daha ucuza sedonayı alıp kalan parayla başka ekipmanlar almak mı daha mantıklı yoksa "yook arasında çok fark var alacaksan treki al" mantığı ile direkt trekimi almalıyım

Bakın bu iş tabiki maddiyata bakar illa trex alacaksınız diye çok açılmaya gerek yok geri kalanla başka eksik malzemelerinizi alırsınız.ama ben trex'i tercih eder ilerleyen zamandada eksik malzemelerimi tamamlardım.sedona kötü aman almayın demiyorum onunda hatırı sayılır güzel modelleri var ben beğenmiyorum o ayrı dava.arada ne kadar fiyat farkı var?

@Anonim

Özellikle önerdiğiniz modeli var mı kullanım amacıma göre?

Merida, Trek, Sedona. bu bisikletlerin hepsi de iyi markalar. Trek tabii ki odukça kaliteli ve fiyatı da ona göre yüksek. Sedona içlerinde fiyat/performans olarak en iyi olanı. Donanım olarak yüksek, kadrosu güzel, fiyatı uygun. Merida arada bir model. Kadro olarak Sportway 100 serisi güzel. ancak fiyatına göre donanım dersen sedona kadar yüksek değil. Ben olsam senin yerinde hepsini bir denerdim. Görür öyle alırdım. Yine benim naçizane görüşüm profesyonel olarak bisiklete binmeyeceksen Sedona çok çok işini görür. kısa vadede kısa sürüşler uzun vadede uzun turlar düşünüyorsan da bence sedona yine işini görür. Zaten kısa vadede bisiklete alıştıkça eksiklerini görür, uzun vadede de biraz para arttırıp eksiklikleri giderir yada 2. el satıp sıfır trek alırsın.

Merhaba. Oturdugunuz yerde bayisi var mi bilmiyorum fakat bence fuji bisikletlere bakmalisiniz. Eger 1800lira gibi bir para verecekseniz kesinlikle ve siddetle 1.5 i gormenizi tavsiye ederim. Eger alivio-altus donanim bana yeter eri kalan parayi da ekipmanlarima yatiririm derseniz 2.1 modelini tavsiye ederim. Fujinin fiyat politikasi Turkiye icin ideal. Stok tutmadan calistiklari icin hemen bulabilir misiniz bilmiyorum fakat bence arastirmalisiniz. Ozellikle yabanci forumlara da bakarsaniz aklinizi celecektir diye dusunuyorum. Birde Fuji Touring modeli var. Tam donanimli tur bisikleti. Ben bir de fuji ye bakin derim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şahsen sedona 345 aldım ve çok memnunum. elbette trek çok iyi bir marka fakat şahsi fikrim o fiyat aralığında sedonadan yana olurdu.

İlk mesaj tarihini okudunuz mu?
Kasım 2013.
yuriorlov şu anda bisikletiyle tur atıyor olabilir.
hatırlıyorumda adamcağız bisiklet seçimi yapmak için ne başlıklar açmıştı:D

@MEHMETALİ

Konu guncellenince yardim edelim dedim. Kotu oldu ya :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri