Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 345'imle Yollara Merhaba dedik

@Sinan Ş

Videonun zamanlaması süper. Tam yeri tam zamanında yüklenmiş. Tebrik ederim. Keyifle izledim..

Scudo
Maşallah. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

@Mert Evbaşı

Sağolun. Dropbar şu an dahi fena olmaz diye düşünmeye başlamadım değil hani :D Maşadan yana sıkıntım yok şu an ama herkes aynı şeyi söylüyor :) Teşekkürler.

@H.Cenk Köse

Sağolun. Evet bulmak biraz zor oldu. Bana yakın olan Bahçelievler, Şirinevler, Bakırköy, Avcılar'ı aradıktan sonra Beşiktaş ve Kadıköy'e kaldım. Beşiktaş'ta 21 boy varmış. O yüzden tek çare Kadıköy Bike and Outdoor oldu. Evet dediğiniz gibi %5 indirimle aldım. Hediye falan da verilmedi. Karttan taksit yaptırarak aldım zaten.
Evet o konuda Pedli tayt almayı düşünüyorum. Ama işime gidip gelirken kullanmaya başlayacağım yakın zamanda. İşyerine yaklaşık 5-6 km'lik bir yolum olacak. İşyerine giderken de pedli tayt giymek olmayacak haliyle bu yüzden jelli kılıflara mı yönelmeliyim acaba ? Ya da popo zamanla alışıcak mı bu olaya kararsızım :)

@Mustafa Özer

Teşekkürler. Evet biraz zorunlu bir çekim oldu gibi zaten. Gün batımı çekimi yapacağım müsait bir zamanda :)

@irfanyazicitunc

Evet sele sorununu bende almadan önce 1-2 yerden okumuştum. Dediğiniz gibi pedli tayt ya da jelli sele kılıflarına yönelmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi yakın zaman da işyerime gidip gelirken de kullanacağım o zaman tayt sıkıntı olacak.
Aslında bilerek gidondan kilitlenebilir maşa aldım bu yüzden. Bayağı da kullanışlı oluyor çok memnunum. Ama yine dediğiniz gibi ileride düz maşa arayışı başlayacak benim için belki de :)

@Murat Cömez

Amin abicim sağolasın. Boyum 1.78. Bacak boyu ölçümü tam olark nereden başlayarak yapılıyor mu bilmiyorum ama internetten araştırınca şunu buldum. Resme göre ölçüm yaptığımda 75 cm ölçtüm.

http://www.cyclingtr.com/wp-content/uploads/2011/10/i_E7002D00_bacak_2D00_boyu.jpg

@mustafa genç

Sağolun. Evet Tur/Şehir bisikleti olarak geçiyor bu modeller. Evet zamanla alışıcak diye düşünüyorum bende ama dediklerinizi uygulamaya çalışıacağım, teşekkürler :)

"Diğer tüm arkadaşlara da iyi dilekleri için teşşekürler."

@mustafa genç

3'lü aynakol olursa çıkılır hatta sağlam bacak varsa 2 ile de çıkılır.

Bende 345 kullanıcısıyım. Güven veren bir bisiklet. Uzun turlar için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Sele sorun bende de vardı. Sağ tarafa doğru bir eğiklik vardı. Brooks aldım rahatladım :)

Hayırlı olsun. Gerçekten de cok güzel bir seçim olmuş. Kazasız belasız pedallamalar dileklerimle...

Hayırlısı olsun güle güle kullan bende bunu alma niyetiyle gittim ama bulamayıp sedona istanbul aldım :) birkaç sorum olacak sigma saatten memnun musun ışık özelliği var mı kablosuz olduğu için geç tepki verme gibi sorun yaşatıyor mu arka ön farlardan memnun musun :)

Geri