@Mert Evbaşı
Sağolun. Dropbar şu an dahi fena olmaz diye düşünmeye başlamadım değil hani
Maşadan yana sıkıntım yok şu an ama herkes aynı şeyi söylüyor
Teşekkürler.
@H.Cenk Köse
Sağolun. Evet bulmak biraz zor oldu. Bana yakın olan Bahçelievler, Şirinevler, Bakırköy, Avcılar'ı aradıktan sonra Beşiktaş ve Kadıköy'e kaldım. Beşiktaş'ta 21 boy varmış. O yüzden tek çare Kadıköy Bike and Outdoor oldu. Evet dediğiniz gibi %5 indirimle aldım. Hediye falan da verilmedi. Karttan taksit yaptırarak aldım zaten.
Evet o konuda Pedli tayt almayı düşünüyorum. Ama işime gidip gelirken kullanmaya başlayacağım yakın zamanda. İşyerine yaklaşık 5-6 km'lik bir yolum olacak. İşyerine giderken de pedli tayt giymek olmayacak haliyle bu yüzden jelli kılıflara mı yönelmeliyim acaba ? Ya da popo zamanla alışıcak mı bu olaya kararsızım
@Mustafa Özer
Teşekkürler. Evet biraz zorunlu bir çekim oldu gibi zaten. Gün batımı çekimi yapacağım müsait bir zamanda
@irfanyazicitunc
Evet sele sorununu bende almadan önce 1-2 yerden okumuştum. Dediğiniz gibi pedli tayt ya da jelli sele kılıflarına yönelmeyi düşünüyorum. Dediğim gibi yakın zaman da işyerime gidip gelirken de kullanacağım o zaman tayt sıkıntı olacak.
Aslında bilerek gidondan kilitlenebilir maşa aldım bu yüzden. Bayağı da kullanışlı oluyor çok memnunum. Ama yine dediğiniz gibi ileride düz maşa arayışı başlayacak benim için belki de
@Murat Cömez
Amin abicim sağolasın. Boyum 1.78. Bacak boyu ölçümü tam olark nereden başlayarak yapılıyor mu bilmiyorum ama internetten araştırınca şunu buldum. Resme göre ölçüm yaptığımda 75 cm ölçtüm.
http://www.cyclingtr.com/wp-content/uploads/2011/10/i_E7002D00_bacak_2D00_boyu.jpg
@mustafa genç
Sağolun. Evet Tur/Şehir bisikleti olarak geçiyor bu modeller. Evet zamanla alışıcak diye düşünüyorum bende ama dediklerinizi uygulamaya çalışıacağım, teşekkürler
"Diğer tüm arkadaşlara da iyi dilekleri için teşşekürler."