Scudo Sports

Sedona 610

Scudo
Hayırlı olsun bisikletiniz.
Benimde baktığım bisikletler arasındaydı nasıl memnun musunuz ?
Claris olması çekinmeme sebep oluyor

@BerkantArda
Ne kadar oldu ve nerden aldin bende yol bisikleti almayı düşünüyorum. Fiyatları arastirdigimda 1080 euro civari yaziyor.

@BerkantArda

Hayırlı olsun,başlangıç için güzel bisiklet.Bu arada jantların sağlam olduğunu söylemek isterim bu zamana kadar az denemeyecek kadar çukura girdim ve bunlardan bir tanesi ön ve arka tekeri patlatacak kadar sertti(gece vakti farkedemedim) bunların neticesinde bir miktar akord sorunu oluştu ama abartılacak kadar büyük değil.Aynı zamanda biraz da ağırlar;jantların 3 katlı alüminyum olması sebebiyle.Son olarak tekrar hayırlı olsun..:)

• Beğen
Tepkiler: BerkantArda
@ahmtayd
@FDEVRAN
Bisikleti konya yk bisikletten havale ile 1350ye aldım. Bisiklet 2014 model ve piyasada az sayıda kalmış durumda. 2015 modelleri 675$ civarında gördüm birkaç sitede. Genel olarak bisikletten memnunum. Giriş modeli olduğundan dolayı ve benimde ilk yol bisikletim olduğundan dolayı claris ya da soraymış çok aramadım açıkçası. Beni uzun zaman idare edeceğine inanıyorum.

@Ahmet AKÇA

Ben de bir kaç hatırı sayılır çukura girdim :D fakat benimkiler jantı yamultmaktan çok lastik patlatacak türdendi. Gerçekten hayret ediyorum çünkü her seferinde tamam diyorum işte bu sefer patlattım lastiği diyorum ama maşallah lastiklerde oldukça dayanıklı çıktı. İlk aldığımda değiştirmeyi düşünüyordum fakat şimdi götürdüğü yere kadar gideceğim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun bisikletiniz bende almayı düşünüyorm da ağırlığı nedir acaba? Çünkü alacağım sedona 610 bisiklet 53cm kadro ve 3 aylık daha kg sini merak ettim de ayrıca kendim de daha önce 35 yıllık yol yarış bisikletim vardı ve 100 kg iken biniyordum hiç sorun yaşamadım hatta çantam ile birlikte bisiklet te 14kg idi ve ihtiyar ile birlikte yokuş aşağı 85km yi gördüm o yüzden merak ettim bu yerli bisiklet bana dayanır mı... Şuan 90kg yim ama çanta falan filan yine 100kg ağırlık oluyor

@peacemaker09 bende 75 kiloyum okula gidip gelirken kullanıyorum çantada 15 kilo civarı ağırlık oluyor sıkıntı olmuyor lastikler schwalbe marathon 25c ama bu bir değişiklik gösterir mi bilmiyorum 100 ile 110 ps arası sabitliyorum basıncını.

İstanbul anadolu yakasında sedona bayii var mıdır acaba bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama... Bu bisiklete 35 mm lastik takılır mı? Biraz commuter biraz da gravel arası bir şey yaratabilir miyiz bu bisikletten? Kadro açıları ve ikinci el fiyatlarıyla bu iş için uygun duruyor sanki.

Geri