Eğer ilk sayfadaki ng 303'ü kastediyorsanız onu eledim basta kadrosu kücüktü.Astro 241 sv'yi kastediyorsanız acıkcası cok net bariz harika oldugunu duymadan ne yaparsan yap salcano'yu al diyen olmadan sedona fikrimi degistirmek istemiyorum.Yine de mesajınız icin tesekkürler.
@Önder AŞIK
Yok hocam ilk secenek daha uygun.Amacım sadece 3 bucuk seneligine geriye kalan üniversite hayatı boyunca hem gezi hem ulasım hem spor amaclı birsey bulup ayagımı yerden kesmek.Dediginize katılıyorum.Yardımcı oldugunuz icin tesekkürler.Kartın elime gecmesini bekleyip Performans bisikletten sedona 701'i alacagım son kararım bu.Kararımı netleştirmemde cok yardımcı oldunuz sagolun
@Hakan Yaş
Doğru diyorsunuz ancak ne yazık ki 500'ün üzerine cıkma sansım yok kartımın limiti o ailemin de haberi yok o yüzden kendi sartlarımla bana 701'in yetecegini düsünmekteyim.Yine de ilgilendiginiz icin tesekkürler.
Kron XC250'yi düşündün mü? Sedona 701 ile hemen hemen aynı özellikte ve ömür boyu kadro garantisi var, ayrıca daha karizmatik. Fiyatı da aynı ya da birazcık daha ucuz.
Arkadaşım salcanolara herkes bir ön yargıyla yaklaşıyor fakat ben hiç kimseyi dinlemedim gittim parasını verdim ve Salcano 212 HD aldım arkadastan videoyu alırsam barajn içinde bile bisikletle gezdim girmediğim camur kalmadı atlamadğım bayır tas üsttü kalmadı OFF Road için aldım bisikletimi ve sonuna kadar hakkını veriyor bundan önce trek kullanıyordum acıkcası trek ile arasında hiç bir fark yok kullanmayı biliyorsan bisikletin camur bile toplamıyor zincirin bile atmıyor yeter ki teknikleri ve ne yapman gerektiğini bil ben sana simdilik eski bir geziden fotoğrafları vereyim bütçen ne kadar bilmiyorm diğer baraj videosunu ve oranın yolunda yaptıklarımızı arkadastan aldğm zaman burada paylasıcam kolay gelsin...
@KIVANC YILMAZTURK
Hocam gercekten bir önyargı mı mevcut yoksa herkes yasadıgı sıkıntıdan dolayı mı salcano'yu bir adım geride bırakıyor çözemedim ancak güzel bisikletleri varsa bile ne yazık ki ben özellikle bu ay almak istiyorum ve o kadar aktif de turlara katılmayacagım.Çok agır olmayan tek amörtisörlü 3 sene gidecek bir bisikletin isime yarayacagına karar verdiğimden Sedona'nın yetecegi kanaatine vardım.Dedigim gibi en azından şu an icin düsündügüm bu.En azından saglam bir bisiklet olsun istiyorum cok fazla özellik derdinde degilim cok uzun turlara da katılmayacagım.Sıkıntı olmayacagını düsündügümden sedona 701'i ok'ledim kafamda.Yine de fikirlerinize acıgım arkadaslar.
@Ömer soykan
Hocam kron xc 250'yi de düsündüm ancak sedona 701'le karsılastırdıgımda bana daha yakın gelen 701 oldu.Keşke imkan olsaydı xc 500 veya 1000'i degerlendirme fırsatım olsaydı ama ne yazık ki imkanım dahilinde degil onlarda.
@Alp Kaan Dönmez
Hocam özel mesajınızı gördüm.Ancak 50 mesajım olmadıgı icin cevaplandıramadım okuyorsanız buradan cevap verecegim.Bahsettiginiz bisiklet cok güzel uygun bulma imkanım olursa tabiki onun icin beklemeye deger ama unkapanından alma sansım yok edirnede oturuyorum o bisikleti istanbuldan buraya getirmek otobüs işi degil kargo da en az 80-90 lirayı buluyor.O yüzden bedava kargolu ürünlerle ilgilenmeye calısıyorum.Beni kısıtlayan bir nokta da bu aslında.Edirne de gariptir adam gibi bisiklet bayisi yok ancak salcano'da 500'e yakın gercekten kaliteli ürünler varsa onlarla en azından pazarlık etme sansım olur belki.
Yine de bana en yakın duranı sedona 701 arkadaslar.Acaba 701 kullanıcısı var mı forumda.Bir de ondan bilgi alabilirsem süper olur.