Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 710-720,Salcano NG450 hd 27.5

MTurkoglu

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Carraro
Merhabalar Sedona 710-720,Salcano NG450 hd 27.5 kullanıcılarını veya bu işten anlayan sizler hangisi tercih edilmelidir?
Sedona 710 modelinde hidrolik disk fren sistemi yok v fren sistemi mevcut olumsuz yönde etkilermi? (link)
Sedona 720 modeli biraz bütcemi aşacak cinsten hidrolik disk fren sistemi mevcut fren sistemi için 710 ile kıyasladığımızda bu farkı ödemeye değermi ? (link)
Salcano NG450 HD 27.5 modeli hidrolik disk fren sistemini barındırıyor fiyatıda bütceme uygun Sedona 710 kıyasladığımızda hangisi tercih edilmeli ? (link)

Okuyan ve yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

Scudo
Bende 1 hafta önce ng450 HD aldım başlıca hidrolik olması sağlıklı acil durumlarda yada patika sürüşlerinde yardımcı oluyor

benim görüşüm ng450 HD hakkında iyi ve güzel bir bisiklet

Sedona 720 alacağın en güzel bisiklet. Keşke Kron XC 500 hd almayıp, onu alsaydım.

Bende ng450 29" v fren var 1.5 aydır hergun 30km den fazla yol yapıorm bisikletten çok anlamam ama benim başımı agrıtmasın iki güne bir bisikletçiye gitmekle ugrasmayım diyordum ng450 bu beklentilerimi karşıladı vites geçişleri de gayet rahat ben memnunum birde kadro tipi hoşuma gidiyor çok :)

Geri