Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 729 D vs Kron Xc 750 D

Orhanalkaya

Forum Bağımlısı
Tepki
169
Bisiklet
Merida
Arkadaslar merhabalar daha önceki konum pek ilgi görmedi sanirsam bende bu bisikletlere yöneldim bu iki bisikleti incelerseniz veya aramizda ikisinden birisini kullanan varsa konuya yorum atarsa çok sevinirim Xc hidrolik fren ama sedona da ne var bilmiyorum şimdiden teşekkürler baska bisiklet önerilerinizede açiğim :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilir
Scudo
2 ürün farklı kategorilerde , biri 26 jant biri 29 . Önceliklerinizi belirleyip ona göre seçim yapmanızı tavsiye ederim .

Seçimim bu ikisi yönünde açikçasi 29 yada 26 olmasi benim degerlendirme kısmına almadığım bir değer

@Orhanalkaya

Ama almanız gereken değerlerden birisi bence . Neyse o zaman siz kendi kriterlerinizden bahsedin forumdaşlarımız da size tavsiyelerde bulunsun :)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
29" için lastik değişimi yada jant değişimi gibi durumlarda sıkıntı çekersiniz. Souçla lastikler eskidiğinde istediğiniz model lastikte 29" bulmanız çok zor. Bulsanızda fiyatı memnun etmez. Ayrıca ikinci el olarak temin etmenizde neredeyse imkansız. Ama 29" şu yönden avantajlı; yuvarlanma direnci azdır. Engebeyi daha fazla absorbe eder. Kısaca daha konforlu sürüş sağlar.

Merhaba Osman bey, sanırım bisikletiniz xc 750.Scott aspect 60(2011) ile xc 750hd arasında kaldım. xc 750 yi önerirmisiniz?

@Fuat Kaya

özelliklerine baktım ve bariz olarak xc750 daha üstün :)misal ;scott 21 vites kron 27 ama scott ın da ismi var kadrosu iyi gibi ama ben yine de xc750 yi öneririm , sadece maşasından memnun kalmazsınız o da giriş için iyidir ilerde keyfinize göre değiştirirsiniz :in:

Konudaki yorumlariniz için tesekkurler bisikletimi aldim belirttigim modellerden yana kullanmadim seçimimi ve kron markasinin ömür boyu kadro garantisi yok haberiniz olsun

Dediğiniz gibi kron daha üstün görünüyor, scott almaktan vazgeçtim.Teşekkürler.

@Orhanalkaya
hangi modeli aldınız ? hayırlı olsun , kron markasının ömür boyu kadro garantisinin olmadığı izlenimine nerden kapıldınız ? Efor bisikleti arayıp Kronun xc250 dışında bütün kadrolarında Ömür Boyu Garanti verdiğini teyit edebilirsiniz :in:

İyi günler keyifli pedallamalar :)

İzmir Seda bisikletten aldigim bilgi o yöndedir benim tercih ettigim bisiklet
(link)
Bu fiyata bu donanim gayet iyi herkeze tavsiye ederim :)

Magaza secerek bulabilirsiniz fiyati 1450 lira civari gayrt güzel herkeze tavsiye ederim.

Alınası güzel bir bisiklete benziyor. Bir çok kişide fiyatına rağmen parayı fazlası ile hak ettiğini düşünüyor. Rockrider 8.1 lerin vites grupları sram x7 shimano slx e denk geliyormuş. Ama bir çok kişi sram ın çabuk bozulduğunu söylüyor ve sağlamlık uzun ömür konusunda shimanonun daha iyi olduğunu söylüyorlar. Kafama takılan bu doğrusu.

Parcalar 2 yillik garanti altinda kadrosu da 5 yil 2 yildan sonra bozulursada yükseltme zamani gelir zaten ama düşünün

Geri