Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 740

sevban tarım

Aktif Üye
Tepki
46
Bisiklet
Kron
Kıymetli arkadaşlar hepinize mrb elimde olan kron xc 500 bisikletimi verip sedona 740 sıfır almayı planlıyorum düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler..

Scudo
Peki hocam 1700 tl gibi bir fiyat aldım iyi midir daha doğruwu elimdekinin 700'e saydırıcam üzerine 1000 tl vericem

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
Hocam bende 740 var. Güzel sağlam bisiklet fakat biraz daha pazarlık yap. Şuan 1450-1550 arası alabilirsin

Sedona 740 1400 TL bile etmeyecek bir bisiklet. Sedona'nın bu fiyat politikası çok acayip. İnsanları herhalde aptal falan sanıyor. Bakın bende Btwin Rock Rider 500 var ve bana sorarsanız SRAM X4 vites seti SEdona 740 ı tokat manyağı yapar. Ben bisikletimi 800 TL ye almıştım. Ön maşaya bakıyorum Blaze RL yazmışlar bende XCT Suntour var hiçbir fark göremiyorum. Yani bir tek Schwalbe lastik farkı var.

Bakın ben size bir tavsiyede bulunayım ; İmkanınız varsa kalkın decathlona gidin ve Rock Rider 8.1 e bakın eğer pişman olursanız tüm masraflarınız benden.

Hocam herkesin yorumu begenisi farklı ama eminim ki sedona 740 dediginiz 800 liralık bisiklete es değer olsaydı herhalde kimse almazdı. Ben bunu araştırarak aldı Ama sizin gibi ağır eleştiren görmedim. f/p açısından herkes iyi diyor ki bende 1450 almıştım. Artı ben işin görselliğine de önem veren biriyim :)

1700 fiyata sedona 840 alınır daha üst model. bence sedona 740 yerine atilla abinin dediği gibi rock rider 8.1 alın pişman olmazsınız

@Atilla Gobel
Böyle yorumlar geldikçe rockrider 8.1 almakla doğru bir karar verdiğime seviniyorum

Bence ana başlığı değiştirelim :)

Geri