Scudo Sports

Sedona 741D 2011

Doğukan KARBAL

Forum Bağımlısı
Tepki
382
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar çok mutluyum. Sonunda alacağım bisikleti buldum. Özellikleri ise şöyle (ki daha sonra değişimler olacak)

RESİM

http://www.tandembisiklet.com/tb/images/photoalbum/295.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER

KADRO 6061 TRİPPLE BUTTED ALU
MASA SUNTOUR XCM HRL GİDONDAN KİLİTLİ
JANT ALEX DC19 DİSK
LASTIK SCHWALBE BLACK JACK
ÖN HAZNE SHIMANO RM65 DİSK
ARKA HAZNE SHIMANO RM65 DİSK
AYNA KOL SHIMANO ACERA
ARKA VITES SHIMANO ACERA
ÖN VITES SHIMANO ACERA
RUBLE SHIMANO HG30-8
VITES KOLU SHIMANO ACERA
FREN KOLU SHIMANO BRM445 HİDROLİK DİSK
FREN TAKIMI SHIMANO BRM445 HİDROLİK DİSK
ORTA MIL ....
ZINCIR KMC-Z51
PEDAL WELLGO LU935
GIDON RACEFACE RİDE
GIDON BOGAZI RACEFACE RİDE
FURÇ TAKIMI NECO CC142
SELE BORUSU RACEFACE RİDE
SELE TUGHRA RACİNG
RENK MAVİ/BEYAZ-GRİ/SİYAH
BOY: 16/18/20
AGIRLIK: .....
ELCIK VELO
ÇAMURLUK .....
BAĞAJ ......
* FİYAT: 650$

Sizce nasıl ? :)

Hayırlı akşamlar...

Scudo
Tercihinizi 0 Bisikletten Yana Kullanıcaksanız 741 D Güzel..

Fakat 650$ İkinci El Bölümünde Daha Yüksek Donanımlı Bir Bisiklet Edinebilirsiniz.

Kararınız Ne Yönde Olur Bilemem Ama Şimdiden Hayırlı Olsun.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
@Korhan Nas

Saol Korhan ağabey. :) Yazın turlar bizi bekler... Narlıdere, Göztepe, İnciraltı... :D

@Doğu Biçer

Ben 0'dan yanayım. Yükselticeksem ben yukselteyım. :)

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
741D oldukça güzel ama 751 de donanım olarak çok iyi. Tabi arada 150$ fark var. Bütçeniz izin verir mi bu farka bilemem

@Muzaffer YILMAZ

Evet. Bir an önce Haziran gelsede bir tura çıksam...

@Mustafa Mus

Bütçem yeterli değil ama zaten aldığımdada boş durmayacağım. Para biriktirip yükseltmeler yapacağım... :)

Hayırlı akşamlar...

Teşekkürler dostum... ;) İnşallah senin daha da iyileri olur. İyi forumlar... :)

Doğukan gün saymaya başlamışsın bile. :) ama bence bu kadar bağlı kalma bu modele araştırmaya devam et, kampanyaları kolla. az para değil güzel bisikletler alabilirsin, sedona gerçekten güzel ama onun kadar güzel bisikletlerde var. Bakmaya araştırmaya ara verme...

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
@Alper Yıldırım

Aklımda zaten hala Whistle da var. Fakat nedense sedona gel benı al dıyor... :D Devam tabikide. Birde Deore Vites olsa daha da iyi olur ama... Aslında 711 alıp deore de yapabilirim artan parayla oda var... :D

Whistle lar ağır diye biliyorum biraz birde sedona daha iyi bir marka olarak tavsiye ediliyor. Ben 711 alıp zamanla üst seviye donanım takarım dedim ve hesapladım üst seviye donanıma yükseltmekle üst seviye donanımlı bisiklet almak neredeyse aynı fiyata geliyor hatta yükseltme işi daha bile tuzluya çıkıyor. mesela disk fren yapmak istiyorsun, frenleri takmak için göbekler değişiyor bilmem ne değişiyor uzuyor iş... Bence orta sınıf bir bisiklet almak daha mantıklı...

Geri