@muratturan2121
Selam murat. 4 adet Sedona almış ve çeşitli sorunlar yaşamış bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum.
1- Göstergenin olmaması hiiiiç problem değil. Zamanla alışırsın. Benim ilk bisikletim göstergeliydi. Sonra üst ekipmana geçtiğimde bende bir tedirgin oldum ama şuan hiç aramıyorum.
2- 2014 model ve üzerindeki ekipmanlar için biraz fala para vermişsin ne yazık ki. Bana göre 2014 olduğu için max 1750 TL ederdi.
3- Sedona'yı yıllardır kullanıyorum. Elbette çeşitli sorunlar yaşadım ancak gerek Yalova- Gizem Bisiklet gerek üretici Aslı bisiklete derdimi anlattığımda kimse beni yarı yolda bırakmadı. Arka fren kullanımı ile diski yaktım. Sıfır ekipmanla değiştirildi. Maşam'la ilgili sorunum var dediğimde Aslı bisiklet yetkilisi '' getir bir bakalım abi gerekirse hemen değiştiririz'' dedi. Forumu kurcala buna benzer memnuniyet konuları bulursun. Geçenlerde de yazmıştım. İç lastiğim sürekli patlıyor diye mail atan kullanıcıya telefonla dönüp yeni iç lastiğini ve jant bandını adresine göndermişler.
Şu varki XX markanın bayisi olupta bir halttan anlamayan, esnaflık üslubunu taşımayan bir dolu bisikletçi var piyasada. Bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Sana tavsiyem bir derdin olduğunda ya kendine güvenebileceğin bir bayii bul yada Direkt Aslı bisiklet ile irtibata geç. Ben yıllardır heer sıkıntım için Yalova'ya gidiyorum yada Yeniköy'deki Sedona concept'e
Fren'lere gelince avid'in başlangıç seviyesi, shimanoya göre daha performansız kalıyor. Bu sıkıntıyı bende yaşadım ancak ( kilom:120 ) bence her şeyden önce, bisikletini şöyle bir 300-500 km sür. Eminim iyi ki almışım diyeceksin.
Hah, konuyuda buldum. Buna benzer konular var ancak hafızamda kalmış bu durum.
Sedona'ya teşekkürler