Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 761

@ErsoyBulduk

Bundan önce üzerinde schwalbe little albert lastikleri vardı . Daha çok yolda kullandığım için lastikleri değiştirdim ve şu anda bisiklet yolda çok daha güzel akıyor ve daha az yoruyor . Bisikleti çok fazla dağda taşta kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim

Scudo
@ironimperor

Bisikleti bu şekilde satın aldım . Sedona 761 bu şekilde geliyor hiçbir değişiklik yapmadım . Sadece lastikler değişti.

@TRD8138

Hayır daha önce de dediğim gibi bisikleti aynen bu şekilde aldım tek değişiklik yol lastikleri. Bisikletin özellikleri aşağıdaki gibi ;

KADRO: 761
RENK: Beyaz
KADRO ÖLÇÜ: 18″
BOĞAZ: Amoeba Vitra Beyaz
GİDON: Amoeba Vitra Beyaz
SELE BORUSU: Amoeba Vitra 31.6
SELE KELEPÇESİ: Tranz-X 34.9 mm
FURŞ TAKIMI: Neco
ÖN VİTES: Shimano 530 Deore 34.9 (27 Vites)
ARKA VİTES: Shimano 662 SLX
AYNAKOL: Shimano 532 Deore
FREN TAKIMI: Tektro Auriga Pro
RUBLE: Shimano 510 Deore 9lu HG-50
VİTES KOLU: Shimano SLX
FREN KOLU: -Tektro Auriga Pro
ÖN HAZNE: Shimano 525 Disk [...]

@TRD8138

781 çok güzel bisiklet güle güle kullan ama onun frenleri slx bence orjinalliğini hiç bozma derim ...

çamurlu hali müthiş görünüyor... hangi şartlarda kullanıldığını anlatması açısından orjinal olmuş... güle güle kullanın bisiklet de iyiymiş yaani...

• Beğen
Tepkiler: Burak BALKIR
@uğur pirinç

merhaba,
bilmiyorum burak bey ne kadar verdi,
bende aynı bisikletten 3hafta kadar önce aldım,10*180,1800tl......

• Beğen
hayırlı olsun. hayalimdeki bisikletin hayalimdeki çamurla birleşmiş hali :D kazasız belasız kullanırsınız inş.

• Beğen
Güzel yorumlar için teşekkür ederim ..

Bisikleti temmuz başında 1560 tl ye aldım 6 taksit.

Merhaba,ben de bu bisikletten almayı düşünüyorum.18 '' kadro bana uyar mı?.Kadro açıları bu bisiklette biraz farklı gördüğüm kadarıyla yakından görmedim ama öyle tahmin ediyorum.Normalde 16
'' olması gerek.Boyum 173,kilom 68 civarı.Bir de maşadan,fren sisteminden memnun musunuz?Diskten gelen herhangi bir ses yada frenin tutmasın da olumsuz birşey söz konusu mu?Şimdiden teşekkürler.Saygılar.

Geri