Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 781 hakkında

Öncelikle merhaba , yaşadığınız olay için üzüldüm .. İnsan ne hayaller kurarak aldığı bir bisikletin böyle sorunları karşısında üzülmüyor değil elbette ..Biz de Sedona 771 2012 Model ürün vardı benzer sorunlarla maşası ile bizde çok uğraştık :) Önce ilk olarak hava kaçırma sorunu ve sonra lock-out sorunu ile devam eden servis ile sıkı telefonlaşmalar sonucu maşa garantiden geldi . 1-2 ay geçtikten sonra lock-out kendi hatamız ile kırıldı (gidon üzerinde ki) sadece o parçasını aslı bisikletten 46 TL e sipariş ettirip aldık bu seferde lock out takılı olan maşa üzerinde ki yay sorun çıkardı.. Günler alan uğraşlar sonucu maşa şu an sağlam çalışıyor durumda :) Yaşadığımız sorunların sadece maşa ile ilgili olması da çok ilginç. Diğer aksamlarının hiç birinde bu ve benzeri sorunlarla hiç karşılaşmadık :) Belki bahsettiğiniz disk sürtmesi ve vites ayarı kolay şeyler fakat bu maşa sorunları nedir böyle.. Kaç kez daha benzeri sorunlar işittim ..

Scudo
Merhabalar, demek ki bizde bu tip sıkıntıları yaşayanlar olarak tek değiliz burada... İdealleri olan bir markanın böyle sorunların altından kesin ve net şekilde kalkamaması üzücü bizim için.. Bakalım bundan sonra ki süreci merak ediyorum. Siz bir şekilde sonunda sorunsuzluğu yakalamışsınız inşallah benim ve aynı şehirde sorun yaşayan arkadaşım için de böyle olur. İlginiz ve mesajınız için teşekkür ederim..

Bisiklet için Sedona'nın daha düşük ve daha hesaplı modelini alıp aynı sıkıntıları yaşasam inanın bu kadar canım yanmazdı. Bu paraya bu kalite derdim ama sen git alüminyum kadro'nun en üst serisi 781 al, sonuçta dağ bisikleti yarışı için hazırlanmış bir race serisi.. ve bu sıkıntıları yaşa asıl adama koyan bu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Ben de 2013 771 kullanıyorum. Maşa kilitlenmiyor. Kilitliyorum ama farketmiyor. Bakıma verdiğim zaman teli gevşemistir dendi fakat ya unutuldu ya da bakılmadi. Tekrar götüreceğim. Umarım sadece teli gevşemistir

@Muhammed Çakın

Merhaba bu sorununuz çözüldü mü ? Nasıl giderildi .

@ss80MTB
Selam, 2. defa gönderdiğimde istanbula servisine yolladılar maşayı. Sorun çözüldü.

Sedona 781 kadro konik deniyor, 761 düz değil mi?

Geri