Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 820 ve 720

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
arkadaş iki bisiklet arasında kaldım ikiside teknik özellikler açısından aynı gibi arasında kayda değer bi fark varmıdır ? 720 daha ucuz siz olsanız hangisini alırdınız?

Scudo
İkisini de almazdım sanırım.
Rock Rider 8.1 alırdım kesinlikle.

şimdide 731 i gördüm o daha bi hoş sanki

@Atilla Gobel

fiyatı 1700 lira onun vallaha benim vereceğim maks. 1200 tl civarı

@Eren Can Güldalı

Fazla araştırma kafa allak bullak oluyor.Al 820 yi kurtul bizzat inceledim yeterli kalitede bir bisiklet.

Rock rider ı bende tavsiye ederim. İki gün önce arkadaşıma sedona 720 aldık 600 dolara daha sonra Dechatlon da rock rider 8.1 i gördüm ve ne yaptık biz dedim.

@Buğrahan Özbilenler

sorma ya aynen öyle şuan ne yapacağımı bilemiyorum :D

@Mert KARAÇAY

neden böyle düşündünüz hocam

@Eren Can Güldalı

Donanım olarak rr8.1 çok daha üst seviyede rock shock maşa sram x7 böyle düşünmemin başlıca sebeplerinden :) 720 de sram x4 örneğin.

@Mert KARAÇAY

Arkadaş bisikleti 1.200 gibi bir fiyata alacak Rockrider ise 1.700 bütçeyi aşar bence.

Edit : Yukarıda yazılmış kusura bakmayın görmedim.

@Buğrahan Özbilenler

1200 iyi rakam biz 1600 küsüre aldığımız için bende sıkıntı yarattı :)

@Mert KARAÇAY

Geçmiş olsun abi.O fiyata Rockrider dururken hoş olmamış.
Neden 1600 e aldınız abi liste fiyatı 600 dolar yazıyor.

@Buğrahan Özbilenler

aynen liste fiyatı 600 dolar yanında bi kaç ekipman filan o 1.570 e mi ne geldi kafa ordan gitti uykum gelmiş sanırım. Ama yinede çok aciliyeti yoksa ben olsam yemeden içmeden keser üstüne biraz daha koyar onu alırdım :)

Bende 720 var fiyatina gore ekipmanlari yeterli beni sagolsun yolda birakmadi gecisler olsun frenler olsun masasi olsun cidden istenileni veriyor ve cok performansli kullanmayacaksaniz tavsiye ederim. sonucta ahim sahim olsun diyorsanız 2000 tlyi gecmeniz kanisindayim hersey bisiklette bitmiyor ayrica 1200lere kadar cikabiliyorsaniz 2.el de düşünün derim.

Bende 720 kullanıyorum. Temmuz sonunda aldım, şuan için bir sorun yok. Görüntü olarakta çok güzel bisiklet.

@Eren Can Güldalı

Nakit 1100'e almıştım.

@Eren Can Güldalı

Aktif Pedal - Bursa

Geri