Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla 2013

Scudo
Hayırlı olsun,kazasız belasız.

Tekrar konu açmak istemedim bende yaklaşık 1 Hafta önce aldım... Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Benim canavarda bu...

(link)

Hayırlı olsun rengi güzel.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlı olsun, bisikletinizin ikizi bende var büyük keyifle kullanıyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Güle güle kullanının.Sedona iyidir.

Hayırlı olsun . Ben de bisiklet almayı düşünüyorum en yakın zamanda ve sedona borla almayı düşnüyordum,ancak maşası kilitlenmediği için forumda hiçkimse önermedi. Kullanan birine sormak daha akla yakın görünüyor. Kilitli maşaya sahip olmadığı için zorlanmıyor musunuz? Borlayı önerir misiniz ?

5 sene oldu sedona 711 v-brake imi alalı. Fakat çok nadir, maşa kilidini kullandım, sprint attığınızda, düz asfalt çukur olmayan yollarda ve yokuş tırmanırken kilitlemek verimi artırmaktadır. Fakat nedendir bilemem az kilitledim. :)

@Harun Sayı

Kilitli maşa çok da önemli değil mi yani? Çünkü uzun zamandır araştırıyorum 2 bisiklet var aklımda biri sedona borla diğer scott aspect 660. Scott ta maşa kilitleniyor ama tabiiki daha pahalı borladan. 500 tl fark var arada. Bisiklet kullanmayı da yeni öğrendiğim için kilitli maşanın sağlayacağı yararları henüz anlamış değilim. Ama riske de atmak istemiyorum. O yüzden scott a karar vermiştim ki bu başlığı gördüm . Borlayı önerirlerse onu almam daha kolay olacak çünkü fiyat farkı bütçemi zorlayacak.
Konuyu deforme ettiğim için kusura bakmayın bu arada:)

Tüm herkese teşekkür ediyorum yorumları için :)

@Büşra Yoldaş
Maşayı kilitleme dediğin gibi yok Büşra abla fakat en son ana kadar sıktığımda hafif bir oynama oluyor (abartılacak kadar değil) Şu anda en fazla 60 km yol yaptım maşalar sıkılmış halde.. sıkıntı yaşamadım öneririm yani. Tek sıkıntısı kedigözlerinin düşmesi ve zincirin aynakoldaki parçaya sürtmesi.

https://lh5.googleusercontent.com/-LP6gwlzoA-U/Uklrnt4--II/AAAAAAAAEVA/ht4FbiM1taI/w958-h639-no/IMAG0317.jpg

buda benim makina :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Reşat B.

Bu gün almaya gittim:) Seninkiyle aynı renk:) Bir aksilik olmazsa pazartesi gelecek

@Büşra Yoldaş

Şimdiden hayırlı olsun,kazasız belasız.

Kask aldınız mı bu arada,kasklara da bakıyordunuz.

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
@Çağlayan

Sağol. Kask alamadım daha saçma sapan nedenler yüzünden :) Ama onu da almayı düşünüyorum gene istanbul a gittiğim bir zaman, giro skyline kask iyi görünüyor bisikletçide ona da baktım. Bisikletçiyle de baya iyi anlaştık, atilladan sonra iyi oldu bu.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Maşa kilidi, bilhassa orta ve üst model hava kompresine dayalı maşalar da önem arz eder benim için. Niye soracak olursanız, seviye yükseldikçe(havalı maşalar da) maşanın yaylanma hassasiyeti artmakta ve buda bahsettiğim durumlarda kilitlemenin kaçınılmaz olmasına neden olur. Fakat, mtb üstündeki XCM tarzı yaylı-yağlı bir maşa ise bence gerek yok.

Geri