Scudo Sports

Sedona Borla Almayı Dusunuorum Yardım LutfeN !!!

Semih_ÇELİK

Forum Bağımlısı
Tepki
342
Yenı cıkıcak olan 09 Borla almayı dusunuorum.Satıcım yakında elıne ulasacagını soyledı ama pek bı bılgım yok bısıkletın kalıtesı hakkında ufak tefek arastırmalar sonucu verdım bu kararı.Alacagım bısıkletı hem asfalt hem arazıde kullanmayı dusunuorum haftasonraları uzun deneyımlerde yasamak ıstıorum emınım sız bana gore bısıler onerıceksınız :).Fıyat aralıgım 500-600 ytl arası bu aralıktakı dıger alternatıflerıde merak etmıo degılım ama yenı basladım henuz :( bu yuzden sızın degerli goruslerınıze ıhtıyac duydum.Bursada oldugumu ıcın satıcılarımda kısıtlı sayıdaymış sanırım ama bu konuda bılgılerınızı rıca edıorum.

Saygılarımla...

Scudo
eğer 600 ytl'ye kadar çıkabiliyosan 711v öneririm. bisikletçiyle biraz pazarlık yapıp 600 ytl'ye alabilirsin. çünkü fiyatı 400$ = 628 ytl. iki bisikletin kadroları aynı sadece üzerindeki stickerlar değişik. aralarındaki farklar ise 711v'nin amortisörü kitlenebiliyo bu da sana düzgün zeminlerde ve bayır çıkarken enerjini koruman için yardımcı olur.

diğer farklılıklar
-jantlar
-ön hazne
-arka vites
-arka hazne
-ruble
-aynakol

bilgileri sedona 2009 kataloğundan aldım

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
Bugün Salcano İstanbul Aldım. Yanında bir de çok üst kalite olmayan bir kask hepsine 600 TL verdim. Bunu da 5'e böldüler.
Şehir bisikleti istiyordum ve çok içime sinen bir bisiklet aldığım kanaatindeyim.
Önümüzdeki hafta bir de arkaya çocuk koltuğu aldım mı Kızımla beni kimse tutamaz :)))

@Anıl Kuşaksız

Küçük bi fiyat farkı ıle uçurum denilicek kadar kalite farkı dıosunuz yani

@Semih ÇELİK

arkadaşım sadece listeye bakarak söyledim bunları, 2 bisiklet de piyasaya çıkmadı görmedim yani. yanıltmış olmak istemem. ama demek istediğim biraz pazarlıkla daha iyisini almak varken neden borla alasın..

• Beğen
gecen seneki fiyatından pahalıda olsa fiyatına göre güzel bir bisikle ikinci elide para ediyor.alternatif olarak salcanolaroı düşünebilirsin iyi bir başlangıc olabilir

• Beğen
ayın 18 ınde gelıomus 09 modeller o zaman satıcımla beraber karar werıcez ama gonlum borladan yana :)

sedona 711 v daha iyi bir seçenek olur ama altus takım var 711v de daha üzeri aksesuarı olan bisiklet tercih edin borla daha düşük daha problemli

Merhabalar

Bende sedona düşünürken Ankarada mağazada giant boulderi gördüm. fiyatı uygun bir bisiklet. Dahası giant kendini kanıtlamış bir bisiklet. o yüzden bir kaç dakikalok bir düşüncenin ardından bisikleti aldım. kesinlikle pişman değilim...

• Beğen
@a.özdemir
Ne güzel ya :) emınım buyuk bı haz elde edıosunuzdur kızınızla beraber :) Örnek alınması gereken bı olay :) Harika

• Beğen
Tepkiler: a.özdemir
@yusuf bekar

Bursa da bayısı yokmus geotech ın hala gelmedı borla ve ben artık gozumu salcano astroya dıktım yawas yawas.Çok bunalttı benı bu arastırma olayı astro ıle borlayı karsılastırırsak ne gıbı bılgıler elde edebılırız acaba borlayımı beklemelıyım yoksa astroyumu tercıh etmelıyım cok karısık kafam degerlı dusuncelerınızı beklıorum ( bılıorum cok oluorum artık ama :) ) affınıza sıgınıorum artık :)

Geri