Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
ulus hatta bende alıcam beraber alalım indirim yaparlar..450 ye falan alırız hatta 425

ARKADAŞLAR BİR KADRO ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM.VE SİZE BİR KAÇ KADRO GÖSTERDİM.VE ÇOĞU BANA UYGUN DEĞİLDİ VE YA ARKADAŞLARIM ONAYLAMADI.BU KADROYU ALMAYA KARAR VERDİM.YANINDA KELEPÇE-FURÇ -KADRO KULAĞI VERECEK FİYAT 160 BANA BİR PAHALI GELDİ AMA BNCE FİYAT İYİ DEDİ SİZCE NASIL ....
(link)

Dün antreman yapmak için Tophane'den yola koyuldum hedefim Emirgan taraflarına gitmekti. Yolculuğum güzel başladı fakat ilerleyen km'lerde kadansımı artırınca örnek veriyorum vitesim 14'te ise sanki 1 e düşüyormuş gibi boşa çevirmeye başlıyordum biraz yavaşlayınca tekrar vites randımanını kazanıp yerine geliyordu. Birşey olmaz birşey olmaz dedim FSM Köprüsü Avrupa ayağında korktuğum başıma geldi ve vites yerine oturmuyordu ve boşa dönüyordu. Dişlilere baktım kırık yok zincir sağlam e bu sorun nedir diye düşünürken tahminim resimdeki sorunla karşı karşıya geldim. Bir güvenlik görevlisi abiye danışınca da yeşil çizgi ile gösterdiğim dişlinin içindeki somunun birini kırmışsın cevabını aldım sizce bu devamlı karşılaşılan bir sorun mu ? ya da bunun nedeni bu değil de başka birşey mi ?

Yolda yardım isteyipte durmayan bisikletçi kardeşime de yardımcı olmaya çalışan abilerim ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Sonuç mu ne oldu Tophaneye kadar yürüdüm :)

http://img577.imageshack.us/img577/8971/sorunq.png

Merhaba arkadaşlar,

Sedona bisiklet bakıyorum, bu iki model arasında çok büyük farklılık varmıdır ?

Sedona 261 - 500TL

Sedona Borla 2010 model - 630TL

Ayrıca;

Sedona Borla 2010 model ile 2011 ve 2012 model arasında çok fark var mı ?

Şimdiden teşekkürler

İmkanın varsa Borla al.:) 261'den daha kaliteli.

peki 2010 modeli ile 2012 modeli arasında ne gibi bir olumsuzluk olabilir, kalite açısından ? ve donanımında fark nedir

bu zamanda en uygun fiyatlı borlayı nereden bulabilirim ? bildiğiniz kampanya yapan bir yer varmıdır ?

Selam arkadaslar.

13 Haziran günü aldıgım Sedona Borlam hakkındaki bir kaç görüşümü paylaşmak istedim.

Aldığım gün bayiden eve kadar yaklaşık 10 km yol geldik.Biraz fikir sahibi oldum.

Öncelikle yol tutuşu çok hoşuma gitti.Bisikletin kullanımı pek yormuyor yani gerçekten kolay bir kullanımı var.Fakat sele Tughra ve bir süre sonra gerçekten ağrı çekiyorsunuz :D Tabi bu benim yıllardır bisiklet kullanmamdan da kaynaklı olabilir.Parça kalitesi olarak gerçekten iyi amortisörü istenileni veriyor.

Bugün 1 hafta yattıktan bir turladım şöyle.Bisiklet ten yakındıgım tek konu şimdilik Sele.Bir de sele boyuyla çok oynadığım için o seleyi sabitleyen zımbırtı (adını bilmiyorum) biraz bozuldu eve kadar sele sürekli döndü durdu otururken.Evde hallettim Allahtan :D Bu sorun tamamen benden kaynaklandı yani :D

Bakalim elimde ne bir fotograf makinası ne de fotograf çeken bir telefon var.Bir şekilde fotograflarini da cekip paylasacagim İnşallah.

Kısacası almayı düşünen arkadaslara öneririm bu modeli.Peşin alırsanız 600 - 650 TL civarı alırsınız zaten. İyi forumlar..

hayırlı olsun iyi günlerde pedallayın :) seleyede kısa zamanda alışırsınız agrı sızı yaşamazsınız bilirim o agrıyı :D tekrar hayırlı olsun

Benim selem calinmisti idareten bir sele aldim o da cok dik duruyordu, cektigim agriyi ben bilirim :)

evet ilk baslarda özellikle hamlıkdan dolayı agrılar cekilmez oluyor bacak arası ozellikle.zamanla vucut mutasyona uğruyor.kösele gibi oluyor:D .vücut ic organlar icin bisiklet birebir ilac.

Aynı seleden bende de var. İlk 3-4 gün rahatsız etti ama sonra alıştım, şimdi hiç sorun yok. :)

Herkese Merhaba

Bisiklet sporuna yeni baslayacağım ve bunun için sedona borla uygun bir bisiklet mi???Yoksa daha baska marka ve model dusunmelımıyım...

kullanacağım bölgenin buyuk kısmı dağlık ve rampa çok fazla
yasadığım yerde tek bir bisiklet tamircisi yok ondan dolayı donanım olarak daha sade bir bisiklet düşünüyorum...

büyük oranda dağlık ise ihtiyacınız olan dağ bisikletidir. model olarak bilemeyeceğim ancak bisiklet tamirsici ile donanım yüksek-düşüklüğünün pek bir alakası yok. market bisikleti bile alsanız muhtemelen gideceğiniz bisikletçi herşeyi ben bilirim havasında olup sadece asgari düzeyde bilmesi gerekenleri bile çat pat bilecektir.

Abi Bir Fiyat Aralığı ver Hemen Bisikletini Sana Söyleyeyim

Maşası hakkında bılgısı olanlar yazabilirmı dostlar.
Kıtlemelı degıl sertlık ayarlı bır masaya sahip.
Fark edıyormu bu ozellıgı bısıklet uzerınde?
Bunun harıcınde nasıl bır bısıklettır borla.Varsa kullananlar eksı ve artılarını yazabilir:)

Geri